Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adayı Sayısı 14’e Yükseldi

Hatay AK Parti’de 6 İlçe Başkanı görevlerinden istifa ederek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Saruhan istifa ederek Belediye başkanlığına aday adayı oldu. Saruha’nın istifasıyla birlikte Reyhanlı AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adayı sayısı 14’e yükseldi.

Saruhan, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Genel Merkezimizin oluru ile, mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğum ve gururla yürüttüğüm AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin izniyle Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu süre içerisinde bizlerden destegini esirgemeyen başta Milletvekilimize, Belediye Baskanımıza, Yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Meclisi üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Baskanımıza, Tüm Teşkilatımıza ayrıca, Eşim, çocuklarım, ailem, siz değerli dostlarım ve çalışma arkadaşlarımın her birine bu güne kadar bana verdiğiniz sonsuz güven ve destekleriniz için teşekkür ediyor, Reyhanlı Belediye Başkan Aday Adayı olarak aynı azim ve kararlılıkla yine birlikte çalışabilme duasıyla sizlere selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet Saruhan’ın yerine Tüzük gereği Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Selim Arslan vekalet edecek ve İlçe Baskanlık görevini yürütecek.

“Henüz aday adayılar, kesin birşey yok…”

AK Parti’de İl Başkanlığı’na getirilen Mehmet Ali Yanmaz, ilk resmi açıklamasında, Genel Merkez’in bilgisi ve isteği doğrultusunda İlçe Başkanlığından istifa ettirilen 6 isimle ilgili kamuoyunda dolaşan söylentiler üzerine, “Bu arkadaşlarımız, birbirinden değerlidir. Henüz aday adayıdırlar. Hiçbiri aday değildir.

Bu konudaki takdiri, Genel Başkanımız ve Partimizin yetkili kurulları verecektir” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Yanmaz, kamuoyundan gelen yoğun sorular üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını belirtti ve şöyle devam etti: “31 Mart yerel seçimleri münasebetiyle Hatay’da istifası istenen birbirinden kıymetli AK Parti İlçe Başkanlarımız, sadece Aday Adayı’dır.
Adaylıkları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezimizin takdirindedir. İstifası alınmış İlçe Başkanları da dahil hiçbir aday adayımızla ilgili kesinleşmiş bir karar, verilmiş bir söz yoktur.

” AK Parti’de Genel Merkez’ce istifa ettirilen İlçe Başkanları şunlar:

ANTAKYA : Ramazan Alpaslan

İSKENDERUN : Bestami Bilgili

DÖRTYOL : Yasir Taşar

BELEN : Abdullah Önder

REYHANLI : Mehmet Saruhan

ERZİN : Mithat Bozdağ

  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi201
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret15789
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat