Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



SAVAŞ; “RABBİM NASİP EDERSE ADAYIM”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceği adına 31 Mart seçimleri için CHP’den Aday olduğunu söyledi.

Katıldığı Radyo programında CHP Hatay genelinde yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaşan Savaş, Arsuz, Defne ve Samandağ İlçelerinde isteğinin halkın gösterdiği kişinin Aday olarak açıklanması olduğunu söyledi. ,

ANTAKYA ADAYI İÇİN MÜDAHALEM OLMADI

Yurtdışı temasları sırasında Antakya Belediye Başkan Adayının açıklandığı bilgisini paylaşan Doç. Dr. Savaş “Antakya için yapılan atamada benim bir müdahalem olmadı. Ben 15 İlçenin açıklanan adayları ile görüşüp konuşacağım. Türkiye’deki CHP’li büyükşehir belediye başkanları arasında geri kalır bir yanım yok. 30 tane büyükşehir belediyesinden sadece Balıkesir açıklandı. Onun da belli sebepleri var.Diğer büyükşehirlerin de önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyorum.Yine birlik ve beraberlik duygusu ile hareket edeceğiz. Şayet partimizden ya da yetkili kurullarımızdan bana teklif gelmezse zaten aday olmam” dedi.

SEÇİMLE İLGİLİ KORKUM YOK

Ülke genelinde AK Parti ve MHP’nin yürüttüğü ittifak hakkında da görüşlerini paylaşan Savaş, “Ben her gün şehrimizi dolaşıyorum. Diğer partilere gönül veren hemşehrilerimizin bana oy verebileceğini biliyorum. Biz hemşehrilerimizin gönlüne dokunuyoruz. Seçimle ilgili bir korkumuz yok. Ne hizmeti aksatacağız ne de vatandaşlarımızla temasımızı azaltacağız. Gece gündüz çalışıp projelerimizi anlatacağız” dedi.

3 İLÇEDE HALK KİMİ İSTİYORSA ADAY O OLSUN

Kente gelen CHP heyetinin daha uzun süre kalmasını istediğinin de altını çizen Başkan Savaş, “Gelen heyet keşke daha önce gelip daha uzun süre kalabilseydi. Ancak maalesef olmadı. Arsuz, Defne ve Samandağ ilçelerinde mücadele tek taraflı. Bunun için bu ilçelerde bir an önce temayül yoklaması yapılmalıdır. Tek isteğim bu 3 ilçede hemşehrilerimiz kimi istiyorsa o aday gösterilsin. Adı ne olursa olsun ben zaten onunla birlikte çalışırım” dedi

BEN ADAYIM

Kendisinin her zaman önce huzur sonra hizmet dediğine işaret eden Başkan Savaş, “Şehrimizin geleceği adına, tüm sorunları çözmek adına projelerimiz var. Rabbim nasip ederse ben adayım. Renkli bakış açımızı kentimize yansıtmak için hevesimiz var, enerjimiz var” ifadelerini kullandı.

  
38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi234
Bugün Toplam431
Toplam Ziyaret15972
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat