Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



GÜLER: “HATAY’I HAK ETTİĞİ KİMLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, danışma toplantısında yaptığı konuşmada Hatay’ı hak ettiği kimliğe kavuşturacaklarını söyledi.

AK Parti Hatay İl Danışma Toplantısı, parti yöneticileri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, adaylar ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Anemon otelde yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Güler, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin memleket sevdalıların partisi olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin idealleri, ülküleri olanların, memleket ve millet diyenlerin partisi olduğunu dile getiren Güler, AK Parti'nin aynı zamanda kaderleri olarak yaşadıkları geniş coğrafyanın da kaderi olan bir parti olduğunu belirtti. Güler, konuşmasında şunları söyledi:
“Endonezya’dan Türkistan’a kadar bütün mazlumların yüzünü döndüğü bir coğrafyada yaşıyoruz. Teşkilatımızın yaptığı çalışmalar diğer partilerde yapılandan farklıdır. Şunu hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz diğer darbelerden farklı bir darbe girişimiydi. Sadece siyasi bir iktidarın devrilmesi hedeflenme-mişti. Bir devletin bekası, bir milletin birliği işgal edilmek istenmişti. Milletimiz darbecilere o günkü ruhla karşı koydu. Milletimiz canı pahasına devletini korudu. Biz de şimdi aynı ruhla çalışmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın istediği ruh ile çalışacağız. Hatay’ı hak ettiği kimliğe ulaştıracağız. Teşkilatımızın her bir üyesi bu ruhla çalışacak, geleceğimiz için çalışacağız. Bu ruhla çalışarak Hatay’ı kazanıp Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz ve yüzünü güldüreceğiz.” dedi.

Sabahat Çelik Özgürsoy: “Hatay’ı laik olduğu seviyeye getirip ve Hatay Büyükşehir Belediyesini AK Belediyecilikle buluşturacağız. Hatay’ımız için, geleceğimiz için, çocuklarımız için Hatay Büyükşehir Belediyesini AK Parti ile buluşturacağız.

” Hüseyin Şanverdi: “Hatay Büyükşehir Belediyesi mevcut CHP başkanının ne insanı ne de parayı yönetemedi. Hatay’ın AK Parti’ye ihtiyacı var. Hatay’ın İbrahim Güler’e ihtiyacı var


.” Abdulkadir Özel: “ 31 Mart’a doğru bir yola çıktık. Bu yolun adı Hatay’a sevda yoludur. Hatay günbegün kendi öz kimliğinden uzaklaşmaktadır. Onu gerçek kimliğine kavuşturmak için AK Parti olarak bir yola çıktık ve inşallah bu yolda zaferler kazanacağız. Bu sefer yola çok daha kararlı çıktık. Cumhur ittifakı ile Hatay, şehri emin bir yer olacaktır.


” Hüseyin Yayman: “Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Biz milletin partisiyiz. Biz Hatay’ı hak ettiği yere ulaştıracak bir partiyiz. Sayısız hizmetleri Türkiye’ye ve Hatay’a kazandıran cesur bir partinin neferleriyiz. İnşallah MHP ile Hatay’da cumhur ittifakını harekete geçirerek, Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Bu millet en büyük gücümüzdür.


” Hacı Bayram Türkoğlu, “Hizmet AK Parti’nin işidir. Bu hizmeti hep beraber yapacağız. Hatay’ımızı kısa ve uzun vadede hak ettiği yere getirmek için planlarımızı yaptık ve bu konuları sürekli istişare ediyoruz. Seçim sürecinde herkesin elini sıkacağız, onlarla konuşacağız, onlara planladığımız hizmetleri anlatacağız, fikirlerini soracağız. Hatay, bir Ankara, İstanbul, İzmir kadar değerli bir İl.”


Danışma toplantısına gelen yüzlerce partili, salona sığmadı. Aday adayı ve sivil toplum kuruluşları da danışma toplantısına katılım gösterdi. Birlik ve beraberlik gösterisi yapan AK Parti seçim startını verdi.



  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi241
Bugün Toplam520
Toplam Ziyaret16061
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat