Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HATAY RO-RO BİR BAŞARI HİKAYESİDİR

Hatay RO-RO Yönetim Kurulu Divan Başkanı Raif Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın bir süre önce yaptığı “Rakibim olarak atanan arkadaşın yönetiyorum dediği şirket ile çalışan iş insanları, bu işin sonunun karanlık olduğunu ve şirketin kapatılacağını söylüyor.” ifadelerine şirketin kazandığı ödüllerle cevap verdi.

Ay; “Her yıl Türkiye’de düzenlenen Lojistik ödülleri Fuarında 500 Firma içerisinde RO-RO Şirketimizin her yıl ilk 40 - 50 firma arasında yer almamız ve ödüle layık görülmemizdir. Almış olduğumuz ödüller bunun en büyük göstergesidir” diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın açıklamaları hakkında yasal haklarını kullanacaklarını söyledi.

Uluslararası Nakliyatçılar Derneğinde gerçekleşen basın açıklamasında HATAY RO-RO şirketinin Yönetim Kurulu Divan Başkanı ve şirket ortaklarından Raif Ay ve şirket üyeleri de katıldı. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfi Savaş’ın bir süre önce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara yönelik cevap veren Raif Ay “İddiaların aksine bizim her yıl Türkiye de düzenlenen Lojistik Ödülleri Fuarında 500 Firma içerisinde RO RO Şirketimizin her yıl ilk 40 - 50 firma arasında yer almamız ve ödüle layık görülmemizdir. Almış olduğumuz ödüller bunun en büyük göstergesidir.” diyerek Lütfi Savaş’ın ithamlarının asılsız olduğunu vurguladı.

“2014 YILINDA 63 FİRMA BİR ARAYA GELDİ”

Raif Ay basın açıklamasında; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfi Savaş'ın 13.03.2019 tarihinde sosyal medya hesaplarından şirketimize, şirket ortaklarımızın şahsına ve çalışanlarımıza yönelik yapmış olduğu itham ve iftiralarla ilgili sizleri davet etmiş bulunuyoruz.Öncelikle Şirketimiz 2014 yılında 63 firmanın bir araya gelmesiyle oluşmuştur. İbrahim Güler, şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Bu konunun özellikle altını çiziyoruz.

HATAY RO-RO Suriye’de yaşanan trajediden dolayı karayolu ile ihracatın imkânsız hale geldiği bir dönemde nakliye sektörünün yaşadığı sorunları aşmak, Hatay’ın kapılarını yeniden orta doğu ülkelerine açmak için İbrahim Güler’in önderliğinde, onun vizyonu ve gayretleri ile kurulmuş bir şirkettir. Bilindiği gibi İlimizde Nakliye sektöründen helal rızkını kazanan binlerce emekçimiz, bu sektöre yatırım yapmış iş adamlarımız var. İbrahim Güler’in vizyonu ve gayretleri ile sektörümüz, emekçilerimiz savaşın yol açtığı yıkımdan etkilenmek bir yana çok şükür güçlenerek çıktı.

” “YERLİ VE MİLLİ BİR OLUŞUM” “

HATAY RO-RO, tamamı ilimizde faaliyet gösteren 63 şirketin bir araya gelerek oluşturduğu, tam anlamıyla yerli ve milli bir oluşumdur. Yalnız ortakları için değil Hatay halkı için de bir değer olmuştur. En büyük ispatı da her yıl Türkiye de düzenlenen Lojistik ödülleri Fuarında 500 Firma içerisinde RO RO Şirketimizin her yıl ilk 40- 50 firma arasında yer almamız ve ödüle layık görünmemiz.Hali hazırda mevcut belediye başkanı olan, önümüzde ki yerel seçimlerde de tekrar aday olan Lütfü Savaş’ın yönettiği şehrin bir değeri olan firmaya karşı takındığı hasmane tavrı hayretle ve şaşkınlıkla izliyoruz.

” “RO-RO BİR BAŞARI HİKAYESİDİR” “

Büyükşehir Belediyesinin geniş imkânlarına, devasa bütçesine rağmen faaliyete geçiremediği HADO projesinin acısını, 63 Nakliye firmasının kısıtlı imkânlarına rağmen bir araya gelerek oluşturduğu HATAY RO-RO’ya çamur atarak çıkarmaya çalışıyor olması da şaşkınlığımızı arttıran bir durumdur. Kendi beceriksizliğini, başta HATAY RO-RO Başkanı İbrahim Güler ve 63 ortağına çamur atarak gizleyemez, üzerini örtemez.Şunu özellikle ifade etmeliyiz ki, HATAY RO-RO tam anlamıyla bir başarı hikâyesidir. Bütün sektörlerin örnek alması gereken bir oluşumdur. Keşke çamur atacağına, bizlere gelip; “Bu İşi Nasıl Yaptınız” diye sorsaydı. Şehrimizin kalkınması adına, HADO’nun faaliyete geçmesi için de elimizden gelen gayreti gösterir; bilgi, birikim ve tecrübelerimizi kendisiyle paylaşırdık.

“ASILSIZ İDDİALARA SON VERMESİNİ İSTİYORUZ” “

Üzülerek ifade ediyoruz ki, Hatay şehri, yalan söyleyen bir belediye başkanını hak etmemektedir HATAY RO-RO ailesi olarak, söz konusu itham ve iftiraları şiddetle kınıyoruz. HATAY RO-RO ailesi olarak, hem kişilik haklarımıza hem de şirketimizin itibarına yönelik bu saldırının, kaybedeceğini anlayan bir adayın hezeyanları olarak görüyor, tamamen oy kaygısıyla yapılan bilinçli bir karalama kampanyasının parçası olduğunu düşünüyoruz. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın paylaşımlarında; "Kendi ortaklarına ağır şartlar altında çalışma imkânı sağlayan, özgürlüklerini kısıtlayan ve tabiri caizse kazıklayan bu arkadaş, vizyonsuz bakış açısıyla yakında bu şirketi batıracak." şeklindeki beyanlarının gerçekle ilgisi bulunmamakla birlikte kamuoyunu yanıltan, ortakların ve çalışanların şeref ve haysiyetini ihlal eden, şaibeli beyanlarla şirketin itibarına karşı kasıtlı saldırıda bulunan Lütfü Savaş'ın bu asılsız iddialarına son vermesini, aksi takdirde, hakkında her türlü şikâyet ve dava haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu

LÜTFÜ SAVAŞ PAYLAŞIMINDA NE DEMİŞTİ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş sosyal medya hesabından “Rakibim olarak atanan arkadaşın, yönetiyorum dediği şirket ile çalışan iş insanları, bu işin sonunun karanlık olduğunu ve şirketin kapatılacağını söylüyor. Kendi ortaklarına ağır şartlar altında çalışma imkânı sağlayan, özgürlüklerini kısıtlayan ve tabiri caizse kazıklayan bu arkadaş, vizyonsuz bakış açısıyla yakında bu şirketi batıracak. Her ne hikmetse; Büyükşehir Belediyesi meclis üyesiyken birden milletvekili aday adaylığı, İl Başkanlığı ve hemen sonra büyükşehir belediye başkan adaylığı gibi yerlerde kendini bulan bu arkadaşımız, aynı şekilde kısa sürede zengin olmasıyla da tanınıyor.” Şeklinde paylaşım yapmıştı.



  
37 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi241
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret16049
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat