Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HACIOĞLU, CUHMUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimde belediye başkanlığı için deneyimli siyasetçi Mehmet Hacıoğlu’nun aday olduğu açıklandı.

AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığında yapılan Toplantıya katılan Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Cumhur İttifakı kapsamında Mehmet Hacıoğlu’nun adaylığını açıkladı. Şanverdi, aday çalışması sırasında bir takım mülakatlar ve değerlendirmelerin, anketlerin yapıldığını belirterek, “Bu çalışmalar sonucu 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Reyhanlı’da Cumhur İttifakının adayı olarak deneyimi siyasetçi Mehmet Hacıoğlu olarak gerçekleşti” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin Reyhanlı ve Hatay için çok önemli olduğunu anlatan Milletvekili Şanverdi İlçe Başkanlığındaki toplantıdaki konuşmasında; “Değerli gönüldaşlarımız malumunuz seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerini zaferle kazanarak AK Parti bayrağını hem Reyhanlı Belediyesi hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi zirvesine dikmek için hep beraber çalışacağız.

Mücadelemizde yorulmak bilmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17 yıldır hem Türkiye’mizde ve hem de Reyhanlı’da hizmet ediyoruz. Hizmet yolunda buralara kadar gelebilmemizin sebeplerinden biri AK Parti belediyeciliği ile yaptığımız hizmetlerdir.

Bundan sonraki süreçtede hem Hatay’ımıza hem Reyhanlı’mıza çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Adaylık süreci çok hızlı bir şekilde devam etti ve bundan üç gün önce sonuçlandı. Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar ve anketler sonucu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bir aday üzerinde karar kılındı. Ama bu karar verilirken çok çalışıldı, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve halkla anketler yapılarak belirlendi. 15 aday adayı partimize ben bu işi yaparım niyetiyle müracaat etti. 15 aday adayımızın da belediyeciliği en iyi şekilde yapacaklarından hiç şüphem yoktur. Ama bu görev bir kişiye verilecekti, görev Mehmet Hacıoğlu kardeşimize tevdi edildi.

AK Parti Belediye Başkan Adayımız Mehmet Hacıoğlu’dur. Bundan sonraki süreçte bize çok çalışmak düşüyor” dedi

BÜYÜKŞEHİRİ DE ALACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi seçimde sadece Reyhanlı değil Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının da önemli olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Reyhanlı’lı İbrahim Güler’in olduğunu söyleyen Şanverdi, şöyle konuştu; “Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Reyhanlı’lı hemşerimiz İbrahim Güler’dir.Reyhanlı için çok önemli ve hayati bir seçimdir, çünkü büyükşehir bizim olmazsa olmazımızdır, ilçe belediyesini alacağımızdan hiç şüphemiz yok ama büyükşehir için de daha çok çalışacağız.

Çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Daha çok çalışacağız Büyükşehir belediyesini de alarak İlimize ve İlçemize daha çok hizmetlerin gelmesi için çalışacağız. Ben tekraren adayımız Mehmet Hacıoğlu’na çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum.

” HACIOĞLU; “HEP BİRLİKTE REYHANLI’YA HİZMET EDECEĞİZ”

Cumhur ittifakı kapsamında belediye başkan adayı Mehmet Hacıoğlu ise partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Sevgili Reyhanlı halkı, değerli hemşehrilerim. AK Parti Reyhanlı Belediye Başkan Adaylığının tarafıma tevdi edilmiş olduğu Milletvekilimiz tarafından tekrar beyan edilmiştir.

Bu göreve bizleri layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi de aday çıkarmayacak olup İttifak ortaklarımız ile birlikte Reyhanlı’mızda omuz omuza çalışacağız. Rabbim bizlere güzel hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin.

Aday adaylığına başvuran 15 değerli kardeşimiz oldu. En çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ve kardeşlik zamanı bugündür.

Birbirinden değerli ve kıymetli olan aday adayı kardeşlerimizle el ele omuz omuza vererek 31 Mart yerel seçimini ve aynı zamanda Hatay büyükşehir belediye başkanlığını da kazanarak bir zafere daha imza atacağız. Memleketimize hep birlikte en güzel hizmetleri yapmaya çalışacağız” diye konuştu.





  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi40
Bugün Toplam90
Toplam Ziyaret15631
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat