Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BELEDİYE BAŞKANI ÇÜTER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Reyhanlı Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarını unutmadı.

Gazetemizi ziyaret ederek, çalışanların gününü kutladı. Mimar Çüter, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz imtiyaz sahibi Abit Kızılca’nın Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Çüter yaptığı açıklamada, “Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum. Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu kapsamda Ülkemizde, bölgemizde ve İlimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp yorumlanması ve halkımızın bilgilendirilmesinde yerel gazetelerin de etkin bir rolü bulunmaktadır. İlkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler.

Değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İlke Haber Gazetesi olarak çalışan,Gazeteciler gününde unutmayıp ziyaret etmeniz bizi onurlandırdı Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Siyasi hayatınızda yürüttüğünüz Belediye hizmetlerinde kolaylık ve muvaffakiyetler diliyorum şeklinde konuştu.

  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi79
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret15670
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat