Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Halkı, CUMHUR İTTİFAKINA Sahip Çıktı

Reyhanlı Halkı CUMHUR İTTİFAKINA İbrahim Güler ve Mehmet Hacıoğlu’na sel oldu aktı, meydanlar doldu taştı.


Atike Hanım Camii Yanı, Karaçadır Petrol Arkasındaki Seçim Bürosu önünde düzenlenen açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi,Hüseyin Yayman, KKTC Milletvekili Bertan Zaroğlu MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, HBB AK Parti Adayı İbrahim Güler, AK Parti ve MHP İl, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanları, AK Parti ve MHP Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, İşadamları, AK Parti eski İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Reyhanlı’lı vatandaşlar katıldı.


Törende açılış Konuşması yapan Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu; “Cumhur ittifakımızın çok kıymetli Milletvekilleri, kıymetli Büyükşehir Belediye Başkan Adayım, Sayın AK Parti ve MHP İl-İlçe kadın, gençlik ve ülkü ocaklarının kıymetli başkanları ve üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının kıymetli Başkanları ve Temsilcileri, kıymetli hemşerilerim, hanımefendiler, beyefendiler sevgili gençler Cumhur İttifakı seçim büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Kıymetli dostlar, Sayın Hemşerilerim, Cumhur İttifakıyla birlikte yürüttüğümüz 31 Mart Yerel seçimlerinin halkımız ve devletimiz için çok önemli bir yeri olduğunu bilerek omuz omuza hep birlikte kardeşlik bilinci içerisinde Hatay’ımızı ve Reyhanlı’mızı en iyi yarınlara taşımaya hazırız.

Saygıdeğer hemşerilerim, aziz dostlar. Serhat şehrimiz olan Reyhanlı’yı alt yapıdan üst yapıya hak ettiği ve özlediği hizmetleri inşallah Büyükşehri de alarak hep birlikte getireceğiz. Cumhur İttifakının gücünü de arkamıza alıp seçime kadar değil mezara kadar hizmet kardeşliğini yürütmeye söz verdik. Bölgemizde daha yaşanabilir bir Reyhanlı için Belediyecilik gönül işidir dedik, biz de gönlümüzü ortaya koyarak bu işe koyulduk. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Yalnız bilmemiz ve unutmamamız gereken önemli bir husus var. Büyükşehir hizmetlerin İlçemize daha hızlı ve devamlı gelmesi için mutlaka AK Kadroların ve MHP teşkilatlarının Cumhur İttifakıyla İbrahim Güler’i başkan seçmemiz gerekmektedir. Belediyelerin daha sağlıklı çalışması Büyükşehirle uyum içerisinde çalışmasına bağlıdır. Siz değerli hemşerilerimin bir önceki dönemde Büyükşehrin yaşattığı sıkıntıları da unutmadan 31 Mart gecesindeki zafere odaklanmamız olmazsa olmazımızdır, böyle bilmeli ve gece gündüz çalışmalıyız.

31 Mart Milli İradenin şahlandığı seçimler olacak, 31 Mart Sosyal Belediyeciliğin her alanda hissedildiği bir milat olacak, ayrıca her şeye rağmen en iyi hizmeti sunabilmenin miladı olacak ALLAH’ın izniyle. Kıymetli dostlar, aldığımız emaneti ALLAH’ın izniyle Gönüllere girerek Gönüller yapmaya talibiz.

Biz Reyhanlı için Hatay için gönlümüzü ortaya koyduk Cumhur İttifakıyla çıktığımız bu yolun milletimiz, devletimiz ve geleceğimiz için hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Cumhur ittifakı Seçim Büromuzun açılışı hayırlı olsun. 31 Mart gecesi zaferinin kutlandığı seçim hareket merkezimiz olsun. Öyleyse diyorum ki günümüz aydınlık olsun, geleceğimiz huzurlu olsun. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun.


Daha sonra kürsüye gelen MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı da Cumhur ittifakının öneminden bahsetti. Hatay’da Cumhur ittifakını başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde hakim kılacaklarını önemle vurgulayan Kaşıkçı, artık MHP ve AK Parti arasında birlik ve beraberliğin her zaman ön planda olacağını ve ilelebet süreceğini belirtti.


AK Parti Hatay Miletvekili Hüseyin Şanverdi yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verip, CUMHUR İTTİFAKININ önemine vurgu yapıp 31 Mart’ta destek istedi.



AK Parti HBB Adayı İbrahim Güler; “Reyhanlı seninle gurur duyuyor”, “Savaş bitecek Hatay gülecek” alkış ve sloganları arasında konuşma kürsüsüne gelen AK Parti Hatay Büyük-şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Reyhanlı’da Cumhur İttifakı seçmen tarafından coşkuyla karşılandı.

İbrahim Güler, “Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sağ olun var olun. Her gelişimde ayrı bir coşku var sizde. Benim de her gelişimde yüreğimde ayrı bir heyecan var. Sizinle ve sizden aldığımız coşkuyla güçlü yarınlara birlikte koşacağız. Bu güne kadar sizden aldığımız destekle Hatay’ı yeniden inşa edeceğiz, ihya edeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine, Cumhur ittifakı ile gidiyoruz. Cumhur ittifakı ile daha önce 24 Haziran'da beraber yürüdük. 16 Nisan referandumunda beraber yürüdük. Şimdi 31 Mart’a da Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ile beraberce yürüyor ve kampanya yürütüyoruz.

. Cumhur İttifakını anlamak istemeyenlerin bu birlikteliği göremeyeceklerini ve çözemeyeceklerini kaydeden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhur ittifakının Hatay’da iktidara gelmesi gerektiğine dikkat çeken konuşması sık sık “İbrahim Güler geliyor Hatay gülüyor” sloganlarıyla kesildi.

İbrahim Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Benim memleketimi hak ettiği yere getireceğiz. Bir türkü tutturmuşlar hizmetleri engelliyorlar diye. Şu anda seçim öncesi köy yolarını ve sorumluluk hizmet alanlarını dört elle sarılıp yapmaya çalışıyorlar .

Daha önce engel olanlar şimdi engel mi olmuyor? Niçin engel olmuyor? HBB mecliste 2886 karar alınmış. 3 tanesi hariç hepsi geçmiş. Bu bütçeler büyükşehir belediye meclisinin onayı ile yapılıyor. Engel yok bahane var. Beceriksizlik var. Topu taca atmak var. Muhtarlarla oy pazarlığı yapmak var. Bunları pazarlık anlayışı yapan var. Millete hizmet etmeyi bir lütuf olarak görenler var. Bu zihniyeti bu düşünceyi sandığa gömeceğiz.

Reyhanlı su problemini büyükşehirle değil AK Parti gelecek, su problemi çözülecek. Hatay devletin imkânları ile buluşacak. Büyükşehir bütçesi 7 buçuk katrilyon eski parayla 5 yılda Hatay’a ne yapıldı. Reyhanlı'ya ne yapıldı. Hiçbir şey, ben Hataylı’yım Hatay’lı olmaktan gurur duyuyorum.

Reyhanlı'ya 15 İlçeye Hatay'ın tamamını Büyükşehir olarak en batısından doğusuna kadar hizmet alacak ve biz Hatay’ı imar edeceğiz, inşa edeceğiz, İhya edeceğiz

Reyhanlı Belediyesi'nin bütün hizmet kalemleri şimdi Büyükşehir Belediyesi'nin elinde 5 yıldan bu yana Reyhanlı çok çekti. Beş yıldan bu yana ihmal edilen Reyhanlı, AK Parti ve MHP iktidarında gülecek ve hizmet alacak” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, kendisinin iki teşkilatı olduğunu belirterek, “Güçlü yarınlar için, gençlerimiz, çocuklarımız ve memleketimizin yarınları için 6 milletvekilimiz ile ilçe belediye başkanları ile tüm ilçe teşkilatı ile birlikte çalışacağız. Ve güzel günler bekliyor bizleri rahat olun” şekline konuştu.

















  
45 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi86
Bugün Toplam136
Toplam Ziyaret15677
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat