Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Savaş; "Hedefimiz, 5-6 İlçeyi Almak"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay´da Büyükşehirin dışında üç İlçeden daha fazlasını almayı, 5-6 İlçede Belediye Başkanlığını kazanmayı hedeflediklerini ifade etti.

HBB´den yapılan açıklamaya göre, Savaş şu değerlendirmeyi yaptı: "Bu seçimlerde 3 İlçeden fazla belediyeyi alacağız. En az 5-6 İlçeyi almak istiyoruz. Antakya, İskenderun, Payas, Erzin, Kumlu, İyi Parti ile de Dörtyol, Belen, Kırıkhan, Hassa´da iddialı pozisyondayız.

Yerel yönetimlerde belediye başkanlığı önemli, ancak bizim en çok sıkıntı çektiğimiz nokta Büyükşehir Meclisi´ydi. Biz bu konuda çok acı çektik. En son asfalt yapmak için borçlanma verilmedi. Kış aylarının başlangıcında borçlanma için meclisten onay çıktı ve İller Bankası´ndan alınmak şartıyla borçlanma verildi. Ancak İller Bankası´nın borç verecek parası yokken bize onay verildi. Hizmet yapmayalım diye, bunu yaptılar.

Şimdi ise bu sıkıntıları bir yana bırakıp, kentin geleceği için seçimiz kazanıp hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Seçimin adil olmasını temenni ediyoruz. Devlet ev sahibidir, hükümetler kiracıdır. Belediye ev sahibidir, belediye başkanları kiracıdır. Görevimizi hakkaniyet içerisinde yapıp seçimlerde birilerini kayırmadan bu işi yaparsak hem seçimlerdeki adaleti, hukuku ve eşitliği sağlarız. Yayladağı´nda 17.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılan Suriyeli seçmenleri yazma işlemlerini duyduk. İşin içerisinde de büyük mülki amirin, belediye başkanının seçimle ilgili müdür arkadaşımızın orda olması ve bu Suriyeli insanların Yayladağı Belediyesi minibüsleriyle taşınması durumu bizleri ürkütüyor. Ama seçmenlerimiz şundan emin olsunlar, seçim günü her algımız açık olacak. İnanıyoruz ki seçim sonuçlarını halkımızla paylaşıp Köprübaşında zaferimizi kutlayacağız.

Yeni gelinen sistemde iki partili döneme gireceğiz. Şu anki yaşadığımız ittifak süreci bunun sancılı durumudur. Belki de önümüzdeki seçimlerde iki partili olacaktır. Ama bu seçimlerde hak edenin galip gelmesini istiyorum. Hatay´ı en iyi şekilde yönetecek insanların, iyi sonuçlar almasını istiyorum."

  
64 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi222
Bugün Toplam269
Toplam Ziyaret15810
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat