Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Mehmet Hacıoğlu, Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Reyhanlı siyasetinde yılların deneyimli siyasetçisi ve uzun yıllar AK Parti’de hizmeti olan Mehmet Hacıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Reyhanlı Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.



Beraberinde çok sayıda sevenleri ve ailesi ile AK Parti İlçe binasına gelen Hacıoğlu, belediye başkanlığına aday adaylığına ilişkin başvurusunu basın toplantısıyla duyurdu. Başvurusunu İlçe Başkanı Mehmet Saruhan’a teslim eden Hacıoğlu, “Hedefimiz alt yapı ile birlikte kentin yaşam kalitesini artırmaktır” dedi.

Reyhanlı AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Saruhan Aday adayı Mehmet Hacıoğlu’nun müracaat dilekçesini alarak;Mehmet kardeşimize Reyhanlı’ya hizmet yarışında yer aldığı için memnuniyetimi ve bu işi başaracağına inanarak kendisine bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum şeklinde konuştu.


AK Parti Reyhanlı Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Hacıoğlu, yoğun katılımın olduğu AK Parti İlçe Başkanlığındaki açıklamasında; “Malumunuz olduğu üzere Türkiye yine bir seçim arifesindedir. Bu seçimde Belediye seçimleridir. Ben kardeşiniz Mehmet Hacıoğlu olarak bu seçimde AK Parti’nin Reyhanlı’dan Belediye Başkanlığına aday adaylığımı siz değerli hemşerilerimin huzurunda açıklamaktan gurur duyuyorum.

AK Parti ailesi olarak beraber yola çıktığımız değerli dava ve yol arkadaşlarımın da destek ve dualarıyla birlikte AK Parti Belediyeciliğini dün de olduğu gibi hep birlikte el ele taşımak için siz değerli hemşerilerimin desteğine talibim.

 

AK Parti büyük bir aile, bu halkada hepimize yer var çok şükür. Hep birlikte bir ve beraber halkımızın özlediği belediyecilik anlayışını 2023 vizyonuyla daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.

 

AK Parti içerisindeki yarış hizmet etme yarışı olarak bizim kardeşliğimizi güçlendirecektir. Her seçim yenilenme, tazelenme ve daha güçlü olmak için bir fırsattır. Biz de Reyhanlı AK Parti Teşkilatında hizmet ettiğimiz İlçe Başkanlığımız dönemi de dahil olmak üzere bu güçlenmeyi sağladık çok şükür.

 

Yeniden bu gücümüzü toparlayacağımız bir seçim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Sizin de destek ve dualarınızı bekliyoruz. Tek Sevdam Türkiye, Tek Sevdam Reyhanlı diyor hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN” dedi.


Toplantıya Hacıoğlu’nun ailesinin yanı sıra Gençlik Kolları, Kadın Kolları, yakınları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Mehmet Hacıoğlu kimdir:
1967 Reyhanlı doğumlu olan Mehmet Hacıoğlu; İlk, orta ve lise öğrenimini Reyhanlı’da tamamladı. 1993’te ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında gümrük bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak, gümrük müşavir yardımcılığı belgesini almaya hak kazandıktan sonra, 2006 yılında da Ulaştırma Bakanlığı’nca Ankara’da yapılan üst düzey yöneticilik belgesini almaya da hak kazandı.


Kuruluşundan itibaren sürekli olarak Ak Parti ilçe teşkilatının içerisinde aktif rol aldı. Parti içerisindeki aktif çalışmaları neticesinde 2007 tarihinde AK Parti ilçe teşkilatı başkanlığına seçildi ve yedi yıl boyunca kesintisiz bu görevi devam ettirdi.
Mehmet Hacıoğlu; 5 çocuk babası olup, çok iyi derecede Arapça ve iyi derecede de İngilizce bilmektedir.

 

Bizde Reyhanlı İlke Haber Gazetesi çalışanları olarak Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Hacıoğlu’na;Reyhanlı’ya hizmet yolunda başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz.


















 

  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi240
Bugün Toplam491
Toplam Ziyaret16032
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat