Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Okul Müdürleri ile Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Okul Müdürleri Toplantısı Kaymakam Fatih Çobanoğlu Başkanlığında yapıldı.

Cemil Meriç Konferans Salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Çobanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet Ali Arslan, Şube Müdürleri Abdülgani Şanverdi ve Mustafa Akan ile Okul Müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul idarecilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Çobanoğlu; 2017-2018 eğitim-öğretim yılı sosyal ve kültürel faaliyetler, okul öncesi eğitimin yaygınlaş-tırılması, halk eğitim çalışmaları, ortak sınavlar, özel eğitim sınıfları, ulusal bayramların ve kutlanacak belirli gün ve haftaların koordinasyonu ve müfredat ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Çobanoğlu; Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Öğrencilerin eğitim ortamlarının iyi olması için okul idarecilerinin ve öğretmenlerin yoğun çaba göstermesi gerektiğini, bizlere emanet edilmiş olan çocukların en sağlıklı koşullarda eğitim - öğretimlerini sürdürmelerini sağlamak amacıyla daha özverili bir şekilde çalışmak zorunda olduklarını ifade etti.

Güvenlik ve temizlik konularına oldukça önem gösteren Çobanoğlu, öğrencilerin daha güvenli ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim yılı geçirmeleri adına okul idarecilerinin daha hassas olmalarını isteyerek, inşallah önümüzdeki günlerde tüm okullarımızı gezerek sorunlarını tespit edip, eğitim - öğretim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi228
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret15870
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat