Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



GAZETECİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Ottoman Palace’de bir gece düzenledi.

Gerçekleştirilen geceye geniş bir katılım olurken, cemiyet üyeleri bu özel günde gönüllerince eğlendi. Ottoman Palace’de düzenlenen geceye Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A. Kadir Teksöz, Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Soner Kavak, Antakya eski Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen kurulduğu günden bu yana çok yol kat ettiklerini belirterek “Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar aldığımız yol bizleri gururlandırıyor, kuruluşumuzun ilk anından itibaren Basın İlan Kurumunun yardımını hakkeden cemiyetiz. Yani bir bakıma resmi kurumun tanımış olduğu cemiyetiz Antakya merkezdeki ilan alan tüm gazeteler başta olmak üzere ilçelerdeki ilan alan ve düzenli çıkan gazetelerin ve en fazla sarı basın kartına sahip gazeteci arkadaşlarımızın üyesi olduğu cemiyet olarak, Türkiye genelinde söz sahibi olan cemiyetler arasındayız.

Bunun neticesinde ise Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanvekilliği ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktayım. Bize bu gücümüzü sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler de üyelerimize layık olabilmek adına yaptığımız çalışmalar arasında en anlamlı olanlarından biri tarihi bir binanın restore edilerek gazeteci arkadaşlarımıza kazandırılmasıdır.

Aynı zamanda Basın müzesi ve kütüphane olarak hizmet vermekteyiz ve yine hizmetlerimiz arasında birde gazetecilere servis aracı kazandırmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.



AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalıştığını belirterek, “Gazetecilerimiz karda, kışta, fedakarca, cesaretle doğruyu ilkeli ir şekilde objektif bilgiyi bizlere ulaştırmak için ellerinden gelen tüm çalışmayı yapmaktadırlar.

Gecesi gündüzü, hafta sonu izni dahi olmayan, mesai mefhumu gözetmeyen gerçekten fedakar çalışan kardeşlerimizdir. Sizlerin yaptığı çalışmanın ne kadar kıymetli olduğunu 15 Temmuz’da bir kez daha gördük. Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, bir ülkenin özgürlüğünün, basınının ne kadar özgür olduğuyla ölçüldüğüne dikkat çekerek her ülke için özgür, tarafsız, gerçekleri ortaya koyan basının şart olduğunu söyleyerek tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum dedi.


Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan ise yerel basının mutlaka desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bir ülkenin özgür olabilmesi için basının da özgür olması lazım. Burası tabi ki siyasi bir arena değil. Ancak ülke gerçeklerini de söylemek bizim boynumuzun borcu. Yerel basının durumu ortada, yerel basın halkın sesidir ve mutlaka desteklenmesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından geceye katılan gazeteciler gönüllerince eğlendi. Çalan müzik eşliğinde halaylar çeken gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü doyasıya kutladılar.







  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi124
Bugün Toplam173
Toplam Ziyaret15714
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat