Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



15 Temmuz Şehitleri Anıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Şehitlikler ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dua edildi.

Bayır mezarlığındaki şehitliklikte yapılan anma töreninde İmam tarafından okunan Kuran’ı Kerim tilaveti’in akabinde İlçe Müftüsü Murat Akçay dua etti.

Anma törenine; Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çüter, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Garnizon Komutanı Mehmet Göker, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Hüseyin Doğdu, 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, daire müdürleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlik ziyaretinden sonra 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Kaymakam Fatih Çobanoğlu, 15 Temmuz şehitleri, 11 Mayıs 2013’te Reyhanlı’daki terör saldırısı ve Zeytin Dalı Harekâtı’ndaki tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyleyerek, "Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Dernek ziyaretinin akabinde Protokol üyeleri ve vatandaşlar daha sonra Reyhanlı Belediye Binasında, Yahya Turan Anadolu Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisi açılışına katılarak resim sergisini gezdi.
Belediye Başkanı Çüter konuklarını makamında ağırlayarak ikramda bulundu.

Katılımcılar Öğle namazına müteakip Tevhid Camiinde 15 Temmuz ve tüm Şehitlerimizin Ruhları için okunan Mevlid-i Şerif'e katıldı. Mevlid-i Şerif’te okunan dualar ve hatimi şeriflerden sonra misafirlere Belediye tarafından hazırlanan etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Anma törenlerinin akşamki bölümünde Milletvekili, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı İlçe Teşkilâtı ve halkın katılımı ile 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliği Kapsamında 11 Mayıs Şehitler Anıtı Önünden Belediye Meydanına kadar Şehitleri Anma adına Millet Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılanlar ellerinde Türk Bayraklarıyla iştirak ettiler.

Daha sonra Belediye Binası önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Demokrasi Nöbetine başlandı. Öğrenciler tarafından günün anlamına uygun şiirler okunması ile 11 Mayıs Şehitler Derneği ve Kore Gazileri Derneği Başkanlarının konuşmalarını Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Kaymakam Fatih Çoban, Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin konuşmalarıyla devam etti. Akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile İlçe Müftüsü Murat Akçay tarafından şehitlerimiz için yapılan dualardan sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anısına Sinevizyon göterisi eşliğinde Demokrasi Nöbetine devam edildi.

Gece 00.13’te Tüm Türkiye’de olduğu gibi tüm camilerimizde selalar okundu.
































  
83 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi54
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret15646
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat