Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’NIN BİRLEŞTİRECİ GÜCÜ HÜSEYİN BAŞKAN

Hüseyin Şanverdi’nin Belediye Başkanlığından istifa ederek 25 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde 27. Dönem Milletvekili Adaylığının netleşmesi Reyhanlı’da heyecan ve sevinçle karşılandı.

AK Partinin vekil sıralamasında olan Hüseyin Başkan Genel Merkezde Aday tanıtımından sonra Reyhanlı’da seçim bürosu kurarak seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Başkan; Seçim takvimi zamanının kısıtlı olması, Mübarek Ramazan ayı olmasına rağmen gece gündüz hiç durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Tabiki seçim çalışmalarında Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Saruhan ve İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları mensuplarının katkıları da gözardı edilemez.

Görülen o ki Reyhanlı AK Parti fabrika ayarlarına döndü. 2001 Ruhunu yakaladığını görüyoruz. Geçmiş dönemlerde partiden bir şekilde Pasifize edilmiş, küstürülmüş, uzaklaştırılmış AK Partide ne kadar görev yapmış Dava Adamı, Parti Sevdalısı, Reis ReceP Tayyip Erdoğan sevdalısı var ise tamamına yakını ilk günkü şevkle Davaya sahip çıkarak Hüseyin Başkanın etrafında toplandığı görülüyor. Seçim bürosu her gün artarak devam eden partililerle dolup taşmaktadır.

Hüseyin Başkan da 2001 ruhunun bilincinde teşkilatından aldığı güçle seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Bu hızlı ve ekip çalışmasının başarıyı getireceği aşikardır. Hüseyin Başkan çalışmalarında nokta ziyaretleri, Kanaat önderi konumunda Aile büyüklerini ziyaretler, Taziye, Hasta ziyaretleri şeklinde devam ediyor. Ziyaretlerinde kucaklayıcı bir dil ve uslüp ile herkesin gönlünde yer etmeye gayret ediyor. Bu kucaklayıcı üslupta halk nezdinde kabul görüp memnuniyet yaratıyor.

Hüseyin Başkan yaptığı ziyaretler kapsamında; Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri dile getirerek, Milletvekili olarak Reyhanlı’ya daha çok hizmet getirilmesi noktasında, başta Reyhanlı olmak üzere mecliste tüm Hatay’ın sesi olacağını anlatarak seçim çalışmalarına devam etmektedir. Hüseyin Başkan’a çıktığı bu kutsal görevde Muvaffakiyetler diliyorum.

  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi178
Bugün Toplam225
Toplam Ziyaret15766
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat