Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



VEKİLLERDEN ASILLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ile birlikte İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek teşekkür ettiler.

İki günde 15 İlçeye giden AK Partili Milletvekilleri, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ile birlikte Hatay’ın tüm İlçelerinde teşkilatlarını ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında, Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Saruhan, milletvekili seçimi nedeniyle emeği geçen tüm partililere, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini alnımızın akıyla atlattık.

Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Çünkü bize Cumhurbaşkanımız, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yol arkadaşlığını nasip etti. Yapılan seçimde gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve dar olan zamanda Reyhanlı’da her 10 kişiden 8’i R.Tayyip Erdoğan’a oy vererek onu Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkanı olarak seçti.

Sonuçta 5 Milletvekilimizi parlamentoya Milletvekili olarak gönderdik. Rabbimize hamdolsun” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çüter ise, seçim sürecinde partinin başarısı için emek sarf eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Çüter konuşmasında “Bu kutsal davaya gönül vermiş, emek harcamış tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Milletvekillerimizin ilçemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yüklendikleri görevin bilinciyle Reyhanlı’mıza, Hatay’ımıza getirilecek hizmetler konusunda kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Güler: “Bundan Sonra Vakit İcraat Vakti” AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, “Cumhur İttifakının 6 milletvekili ile birlikte Hatay’a hizmet edeceğini söyledi.

Güler, “Seçim kampanyası döneminde tüm teşkilat mensuplarına ve özellikle büyük katkıları olan AK Kadınlara katkıları için candan teşekkürlerimi iletiyorum. Vakit kısıtlı, zaman dar ama dertlerini, sorunlarını dinleyeceğimiz insanlarımız çoktur. Bizden hizmet beklemektedir.

Kampanyamız döneminde Ramazan ayı olmasına rağmen sahurlara kadar durmadan, dinlenmeden hep birlikte çalıştık. Emeğimizin karşılığını sizlerin emeğiyle aldık. Cumhurbaşkanımız dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde girdiğimiz her seçimi zaferle taçlandırdık.

Bu süreçte gençlerimizin azmi, kadınlarımızın emekleriyle elde edilen başarıyı, Yemen’den Türkistan’a, Endonezya’dan Fas’a kadar tüm mazlum coğrafyaya özgürlüklerin gelmesi noktasında önemli bir adım olarak görüyoruz.

Elde edilen bu başarı bizleri rehavete, atalete sevk etmesin. Nasılsa birileri çalışıyor, birileri yapar, ben olmasam da olur mantığına teslim olmayacağız. Bu zafer, bu başarı bizlere daha ağır sorumluluklar yüklemektedir.

Bugünden itibaren yeni bir seçime girecekmiş gibi tüm vatandaşlarımızın dertlerine,sevinçlerine, sorunlarına ortak olmaya devam edeceğiz.

Demiştik ki 27. Dönem milletvekillerimiz Reyhanlı için, Hatay için fırsattır inşallah 5 tane milletvekilimiz, bizler de Reyhanlı olarak, Hatay olarak bu 5 milletvekilimize sahip çıkarak Hatay’ın şahlanışına şahit olacağız inşallah.

Reyhanlı’yı, Hatay’ı güzel günler bekliyor. Vakit icraat vakti, vakit daha fazla koşma vaktidir, hep birlikte omuz omuza vererek yürüme vaktidir” dedi.

Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik teşekkür konuşmasında partililer tarafından coşkuyla alkışlandı.

Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, “Gün taş üstüne taş koymak vaktidir” derken, İnşallah sizlerden aldığımız güçle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Reyhanlı’mız için, Hatay’ımız için hiç bıkıp usanmadan sizlere hizmet etmenin mutluluğunu birlikte yaşayacağız dedi.

‘Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi Başlamıştır’
Milletvekili Hüseyin Şanverdi konuşmasında şunları söyledi; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Dünya Lideri” vurgusu yer aldı.

Milletvekili Hüseyin Şanverdi; “Kıymetli hemşerilerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Toplantımıza katılan milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, tüm teşkilat mensuplarımız ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Hep birlikte çalışarak zorlu geçen seçimde sayın cumhurbaşkanımız bizden istediği yüzde 80 destek oyu hedefine ulaştık rabbimize hamdolsun. Reisimize ve milletvekillerimize destek vererek partimizi birinci parti yaptınız.

Seçim kampanyası döneminde tüm halkımızla, STK’larla, muhtarlarla ve AK Partiye gönül verenlerle birlikte el ele vererek bu başarıyı yakalamış olduk, hepinize teşekkür ediyorum.

Bundan sonra 5 milletvekilimizle birlikte koşacağız. Reyhanlı için Hatay için Ankara’da hizmetlerin takipçisi olacağız. Ekip ruhuyla çalışacağız, hep birlikte Reyhanlı Barajının bitirilmesini biz sağlayacağız.

Reyhanlı – Kırıkhan, Reyhanlı – Antakya yollarını biz yapacağız inşallah. Reyhanlı Devlet Hastanemizin inşaatı devam ediyor, en kısa zamanda bitirerek hizmete biz sokacağız. Sizden gelen talepleri dinleyerek sorunlarınızı tüm millet-vekillerimizle birlikte, belediye başkanlarımız, teşkilat başkanlarımızla birlikte ele alarak çözümlenmesi noktasında el birliğiyle hareket edeceğiz.

AK Partide 16 yıl sizlere hizmet ettim. Bundan sonra Parlamentoda 5 yıl sizlerin sesi olarak hizmet edeceğim inşallah.” dedi.

Özel: “Milletimiz Kendini İktidara Taşıdı” Hatay´dan AK Parti 3. sıra adayı olarak milletvekili seçilen Abdulkadir Özel, Hatay´a hizmet için hazır olduğunu ifade etti.

Özel, “24 Haziran´ı zaferle taçlandırmak için çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler meydanlarda sözler aldık ve milletimiz sözünü tuttu, bizleri mahcup etmedi, bizi yüz üstü bırakmadı. Milletimiz yine kendini iktidara taşıdı, yine milletin adamı cumhurbaşkanı oldu, milletin partisi de birinci parti oldu. Büyük bir aile olduğumuzu seçim boyunca gördük, gösterdik. Zafer yaklaştı dedik, birbirimize kenetlendik. En sonunda da zafer dedik.

Şimdi coşkumuzu artık icraatlara, hizmetlere dökme zamanıdır. Gayretimizi, enerjimizi millete hizmet için kanalize etme, enerjiyi oraya dökme zamanıdır. Gücümüz yettiğince milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Şimdi milletin çizdiği rotada ve güzergahta emin adımlarla 2023´e 2053´e ve 2071´e ilerleme zamanıdır. Bu zaferi taçlandıran gayretlerinizden ötürü sizlere tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakan yardımcılığı görevini yürütürken Hatay Milletvekilliğine ikinci sıradan aday olan Hüseyin Yayman ise, başta Reyhanlı ilçemiz nezdinde tüm Hatay halkına teşekkür ederek parlamentoda sizlerin vekili olarak Reyhanlı ve Hatay’a yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağını ve 5 milletvekilimizle birlikte süratle neticelenmesi için ellerinden geleni yapacaklarının vaadini verdi.

Yayman, “Seçim biter biz ertesi gün diğer seçime hazırlanırız. AK Parti siyaseti budur. Oy veren vermeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimiz olacak. Artık laf üstüne laf koyma değil icraat zamanı. Kapımız, yüreğimiz sonuna kadar İskenderun’lulara açık” dedi.

Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, tüm Hatay’a yapılacak hizmetleri el birliğiyle yapacaklarına dikkat çekti. Hatay ekonomisinin şahlanacağı günlere dikkat çeken Türkoğlu, yatırım ve projelerin yoğun olacağı bir dönemin sinyalini verdi.



























  
59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi231
Bugün Toplam483
Toplam Ziyaret16024
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat