Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Gazeteci Yavuz Donat, ‘Hatay ile gurur duyulur’

Gazeteci Yavuz Donat, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, AK Parti teşkilat mensupları, milletvekilleri, gazeteciler ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Hatay İl Başkanlığının devletlisi olarak Hatay’a gelen Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, Savon Otelde AK Parti teşkilat mensubu, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Savon otel sahibi Mehmet Ali Kuseyri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı sonrasında bir açıklama yapan gazeteci Yavuz Donat, Hatay’ın güzelliklerinin eşsiz olduğunu ve bir defa gelenin, bir daha gelmemesinin mümkün olmadığı bir İl olduğuna dikkat çekerek, Hatay’ın gelinecek ve görülecek bir İl olduğuna vurgu yaptı.

Hatay’a daha önce geldiğinde yaşadığı anısını da anlatan Gazeteci Yavuz Donat “Reyhanlı’ya gittiğimde adamın evine bomba düşmüştü. İşyeri ve evi harap olmuş. Yanında kızı vardı. Kıza ‘Sen ne olacaksın?’ dedim. ‘Ben subay olacağım’ dedi. Evi bombalanan bir ailenin çocuğu ben subay olacağım diyorsa, bu Ülke ve Hatay ile gurur duyulur” ifadelerine yer verdi.

‘HÜSEYİN YAYMAN, HATAY İÇİN BİR ŞANS’

27.Dönem Hatay milletvekili olarak seçilen Hüseyin Yayman’ın Hatay için bir şans olduğunu söyleyen Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, “Bu güne kadar bir çok arkadaşımız değişik kademe ve mevkilerde görev aldı. Ama herkes, bu yükü kaldıramaz. Hüseyin bey, çok çalışkan biridir ve Hatay için bir şanstır” dedi

YAYMAN: “AMANOS TÜNELİ, OLMAZSA OLMAZIMIZ”

Programda yaptığı konuşmada Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık’ı Hatay’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Amanos Tüneli konusuna değindi.

Amanos Tüneli’nin olmazsa olmaz-lardan olduğunu söyleyen Yayman, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde ‘Sen ben yok, biz varız’ diyerek bu duygularla çok değerli il başkanımız ve değerli milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla, belediye başkanlarıyla hep birlikte Hatay’a güzel hizmetler kazandıracağız.

Hassa tünelimiz bizim için olmazsa olmazımız, Hatay’ın çılgın projesidir. GAP projesi kadar önemlidir. Hassa tüneli ile Gaziantep ve Kahramanmaraş’a liman gelecek. Çünkü, Gaziantep ile Kahramanmaraş arasındaki mesafe 100 kilometre kısalacak. Amik ovasındaki sulanabilir araziyi iki katına çıkaracak projelerimiz var. Burada İl başkanlarımızla, teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve Hatay halkıyla bu işleri beraber yapacağız.” dedi.

GÜLER: “YENİ DÖNEMDE HATAY’IN ŞAHLANIŞINA ŞAHİT OLACAĞIZ”

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise yeni dönemde Hatay’ın şahlanışına şahit olacaklarını söyledi. Herkesle istişare halinde olacaklarını ifade eden Güler, şu ifadelere yer verdi: “Yeni dönemde Hatay, yeni kadro milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızın tüm unsurlarıyla, tüm kademeleriyle, değerli sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle değerli gazeteci ve gazeteciler cemiyeti başkanlarıyla istişare içerisinde sürekli iletişim halinde olarak memleketin problemlerini doğru belirleyerek Allah’ın izniyle hep birlikte Hatay’ın şahlanışına şahit olacağız.

Hatay’ın dinamiklerinin sürekli iletişim içinde olması, sürekli fikir alışverişinde olması Hatay’ın mozaiğine de uymaktadır. Hatay, ilklerin şehri. Bu dönemde güzel şeyler yapacağız.” dedi.





  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam397
Toplam Ziyaret15938
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat