Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



AK Parti Hatay Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran Genel Seçimlerinde Hatay'dan milletvekili seçilen AK Parti'li 5 vekil, törenle mazbatalarını aldı.

Hatay Adalet Sarayındaki konferans salonunda 27. Dönem AK Parti Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgür Çelik için mazbata töreni düzenlendi. Yoğun kalabalığa sahne olan konferans salonunda vekiller mazbatalarını aldı

Törende Hacı Bayram Türkoğlu’nun mazbatasını, İl Seçim Kurulu Hakimlerinden Sevcan Koku verirken, Hüseyin Yayman’ın mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Abdulkadir Özel’in mazbatasını Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Hüseyin Şanverdi’nin mazbatasını Cangül Sazak ve Sabahat Özgürsoy Çelik’in mazbatasını da Mehtap Karslı verdi.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan 27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, seçimlerin dünyaya örnek olacak seviyede gerçekleştiğini belirtti. Milletvekili Türkoğlu, "Bugün AK Parti Grubu olarak şahsım ve diğer milletvekili seçilen kardeşlerimle beraber, AK Parti'den seçilmiş 5 milletvekili olarak mazbatalarımızı aldık. Hayırlı hizmetlere vesile olsun diyoruz

Bu geçtiğimiz süre içerisinde çok nezih bir seçim geçirdik. Dünyaya örnek olacak bir seçim oldu. Hassaten Hatay’ımızda da hiçbir münakaşa ve münazara olmadan çok seviyeli bir seçim gerçekleşti. Öncelikle tabi Hatay’lı hemşehrilerimize destek, dua ve tercihlerinden dolayı en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Törenin ardından mazbatalarını alan vekiller, alana gelen AK Partili seçmenle tek tek el sıkışarak teşekkür ettiler. Hatay Adliye Sarayı Konferans salonunda düzenlenen mazbata törenine Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, İl Seçim kurulu Hâkimleri Sevcan Koku, Mehtap Karslı, Cangül Sazak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.












  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi113
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret15704
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat