Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



DR. HAMBOLAT GÖREVİ DEVRALDI

Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa Hambolat; İl Sağlık Müdürlüğünü vekâleten yürüten Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’den görevi devraldı.

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine İl Sağlık Müdürlüğünde görevli başkanlar, başkan yardımcıları ve yöneticiler katılım gösterdi. İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende konuşan Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Tiryaki, “Bu çalışma sürecinde bize destek olan özellikle yönetici arkadaşlarıma ve tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sekiz aydır vekâleten yürüttüğüm bu görevi Dr.Mustafa Hambolat’a gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek, bundan sonraki görevinde Dr. Mustafa Hambolat’a başarılar diliyorum” dedi.




‘BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ’

Hatay İl Sağlık Müdürlüğünü devralan Dr. Mustafa Hambolat ise birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, “Bu bir görev değişimi, Dr.Ümit Mutlu Tiryaki’ye bundan önce yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Ülkemizin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini; bu zor dönemlerde, vatan ve milli birlik ve kardeşlik kavramlarının önem kazandığını, bize düşenin çok daha fazla çalışarak halkımıza hizmet etme bilincini her zaman diri tutmak ve korumak olduğunu biliyoruz. Amacımız bir olarak, diri olarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğumuz sürece başarının her alanda geleceğini ve bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Hatay’ daki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak olacaktır”dedi.

HAMBOLAT VALİ DOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Hatay İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa Hambolat, Görevi devraldıktan sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Hatay Valisi Rahmi Doğan, kısa bir süre önce göreve başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı makamında kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi.



İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ise Vali Doğan’a nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayret ve çabayı göstereceğini ifade etti.

  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi137
Bugün Toplam186
Toplam Ziyaret15727
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat