Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Yusuf Emir Ukrayna’daki Tedavisi İçin Yardım Bekliyor

Reyhanlı’da yaşayan Hıdıroğlu çifti, serabral palys (beyin felci) hastası olan 8 yaşındaki oğlu Yusuf Emir’in Ukrayna’da gerçekleşecek tedavisi için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Dört çocuklu ailenin 3’üncü çocuğu olan 8 yaşındaki Yusuf Emir’in doğumunda her şeyin normal olduğunu söyleyen annesi, Serap Hıdıroğlu(32), oğlunun birkaç gün sonra rahatsızlandığını ve kaldırıldığı hastanede kan değişimi yapıldığını söyledi. 20 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından yapılan kontrollerinde serabral palys(beyin felci) hastası olduğunu öğrendiklerini belirten anne Serap Hıdıroğlu, “Oğlumuz 6 iken durumunda farklılık gördük. Ağlamıyor, yürüyemiyor ve tepki vermiyordu. Doktora götürdük ve serabral palys (beyin felci) hastası olduğunu öğrendik. Bir takım ameliyat ve tedavilerden sonra fizik tedaviye başladık.

Hatay Devlet Hastanesi, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Adana Balcalı Hastanelerinde yapılan tedavilerinden sonra başladığımız fizik tedavi ile daha önce tepki vermeyen oğlumuz kısmen de olsa tepki vermeye ve emeklemeye başladı. Ancak tek başına oturamıyor. Şuanda yapılacak son aşama olarak Ukrayna’da ameliyat ve tedavi edilmesi gerekiyor. Bunun içinde hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

‘DESTEK İSTEDİ’

Bu arada işitme sorunu da yaşayan Yusuf Emir’nin beyninde yapılan ameliyatından sonra işitme cihazı takıldığını anlatan babası İbrahim Hıdıroğlu, oğlunun kısmen duyduğunu söyleyerek doktorları aracılığı ile Ukrayna’da tedavisinin mümkün olduğunu öğrendiğini belirtti.

Hıdıroğlu, “Tedavisi Türkiye’de kısmen yapılıyor. Tavsiye üzerine Ukrayna’daki doktorlarla görüştük. Bize yüzde 10-60 arasında iyileşir denildi. Bizim için yüzde 1 de olsa iyi bir gelişmedir. Çocuk gözümüzün önünde eriyor, Ukrayna bizim için büyük bir şans, bir umut yolculuğudur. Zaten yüzde 100 iyileşmesi mümkün değil. Yine de iyileşeceğinden umutluyuz. Maddi sıkıntılarımız nedeniyle tek başımıza yapamıyoruz. Şu an maddi boyutu var, hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Güzel insanlardan destek bekliyoruz” diye konuştu.

‘HATAY VALİLİĞİ’NDEN YARDIM KAMPANYASI İZNİ ALDI’

Yusuf Emir’in Ukrayna’da ameliyat ve tedavisi için maddi imkanları olmadığını belirten babası İbrahim Hıdıroğlu, Hatay Valiliğine yaptıkları başvurudan sonra, bu gün itibari ile aldıkları izin çerçevesinde Vakıflar Bankası; TR 05 0001 5001 5800 7309 1822 64 nolu hesaba hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini ifade ederek, kampanya konusundaki destekleri nedeniyle Hatay Valiliğine, Reyhanlı Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Erkeç'e teşekkür etti. Öte yandan Yusuf Emir’in 6 yaşındaki kardeşi Belinay Umut ise, ağabeyinin bir an önce iyileşmesini ve beraber oynamak istediğini söyledi.



  
53 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi238
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret16002
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat