Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Bayramlaştı

İlçemizde Ramazan Bayramı münasebetiyle Halkla Geleneksel Bayramlaşma Programı Reyhanlı Belediyesi önünde gerçeklesti.

Bayramlaşma Programına Milletvekili Fevzi Şanverdi, İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Emniyet Müdürü Nadir Örten, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Saruhan, İlçe Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Murat Akçay Bayramlaşma alanında bulunanlara Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra Dualar okuyarak Ramazan Bayramının hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Bir Ramazan ayını daha hayırlısıyla bitirdiklerini, oruç tutup, iftarlarını yaptıklarını belirten Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter; Reyhanlı birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çok güzel bir ramazan yaşadı. Bu kardeşlik ve huzur ikliminin sürekli devam etmesini ve bütün ülkemize hâkim olmasını diliyorum. Değerli arkadaşlar bayram günleri birlik beraberlik, dayanışmanın yoğun yaşandığı günlerdir. Bu günleri iyi değerlendirmek lazım. Özellikle küslüklerin, kavgaların, çözülmesi anlamında bu günler çok önemli fırsatlardır. Bunları artık çözmek gerekir. Gerek aile içerisinde gerekse farklı aileler içerisinde olan insanlarımızın bunu iyi değerlendirmesi lazım. Bir husus var ki unutmamamız gerekir. Çevremizi, büyüklerimizi, akrabamız olsun olmasın, tanıdık olsun olmasın mutlak suretle uğrayıp bir merhaba demek lazım. Bu günler çok önemlidir onlar için, iyi değerlendirmek lazım şeklinde konuştu.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu, ''Milletçe huzur ve güven içinde bir Ramazan Bayramını daha kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Ayı, dilimizi daha bir kontrol altına aldığımız, her türlü kötülüğe ve yanlışlıklara karşı kendimizi koruduğumuz bir ay olmasının yanı sıra, fitre ve zekat gibi müesseselerle varlıklı kişilerin yoksulları hatırladığı, toplumu kaynaştıran, yardımlaşma ruhunu yaşatan önemli bir zaman dilimidir. Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir
Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.''dedi.

“Halkımızın iradesi nasıl tecelli ederse biz hepimiz ona saygı duyacağız”

Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi; “Sevgili dostlar ülkemiz bir seçim atmosferinde bulunmaktadır. Bu seçimin ülkemiz, ilçemiz, ilimiz için geçmiş seçimlerden daha çok önemli bir durum arzetmektedir.

Oyumuzu kullanırken ya istikrardan yana kullanacağız, yada eski Türkiye özlemi içerisinde olanlardan yana kullanacağız. Türkiye’mizin muaasır medeniyetler seviyesini yakalamak ve 2023 hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için bizler hiç durmadan gece gündüz çalışarak ülkemizin huzuru, çocuklarımızın geleceği için insanları istikrardan yana oy kullanmaları noktasında ikna edeceğiz, sandıklara hep birlikte sahip çıkarak hedeflediğimiz oy oranını yakalayarak Reyhanlı’mıza özel değer veren Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a engüzel hediyemizi vereceğiz inşallah.

Öyle bir oy oranıyla Reisimizin karşısına çıkarak Biz Reyhanlı olarak; Hatay olarak size hediye oy verdik, şimdi de Hatay’ımıza, Reyhanlı’mıza hizmetlerin getirilmesi noktasında sizin desteklerinizi bekliyoruz sayın Cumhurbaşkanım diyebileceğiz. Reisimiz de karşılığında Hatay ise, Reyhanlı ise verin gitsin diyecektir.

Bu seçime artık sayılı günler kala, yaklaşık bir on gün kaldı. Bu on gün içerisinde bu seçim yarışının demokratik, kardeşlik ve hoşgörü içerisinde geçmesi gerekir. Bizim ilçemizde zaten öyle geçmektedir. Değerli dava arkadaşlarım demokratik teamüller çerçevesinde seçimler yaşanacaktır. Halkımızın iradesi nasıl tecelli ederse biz hepimiz ona saygı duyacağız. Dolayısıyla bu yarışın centilmenlik çerçevesinde geçmesi lazım. Hoşgörü içerisinde geçmesi lazım.

Ben bu duygu ve düşünceyle ramazan bayramımızın bütün halkımıza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin de mübarek Ramazan bayramını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşmanın ardından, Garnizon Komutanlığı 11 Mayıs Şehitleri Derneği ve Şehit ailelerinin evleri ziyaret edildi.





















  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi225
Bugün Toplam336
Toplam Ziyaret15877
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat