Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hatay Valisi Ata, Reyhanlı'da Aile Sağlığı Merkezini Açtı

Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı’da, hayırsever Hacı Murat Narlı’nın katkıları ile yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılışını yaptı.

Törene, Vali Ata’nın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, hayırsever Hacı Murat Narlı, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Hayırsever Narlı Reyhanlı’ya yakışır güzel bir aile sağlık merkezinin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu benim için en güzel gündür. Aile Sağlığı Merkezimizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum Reyhanlı’lı tüm kardeşlerimi ilçemize yatırım yapmaya çağırıyorum" dedi.

Milletvekilleri Şanverdi ve Tokdemir, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi binasının hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra, Narlı ailesine teşekkür eden ve tüm hayırseverleri ilçeye yatırıma davet eden Vali Ata, "Kendisi çiftçilik yaparak bu zamana kadar elde ettiği birikimlerini çocuklarına miras olarak bırakmayıp Reyhanlı halkına sağlık hizmeti verecek böylesine güzel bir Aile Sağlık Merkezini belediyemizin de katkıları ile birlikte ilçemize kazandırmıştır. Takdire şayan bu yardımseverliğinin vatandaşlarımıza emsal teşkil etmesini temenni ediyorum ve Aile Sağlığı Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Vali Ata, hayırsever Hacı Murat Narlı’ya yardımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Vali Ata ve beraberindekiler Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılış kurdelesini kesmelerinin ardında hep birlikte Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasını gezdiler.

















  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam309
Toplam Ziyaret15850
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat