Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HÜSEYİN BAŞKAN; “SEÇİM ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR”

AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi seçim çalışmalaraına ara vermeden mahalle mahalle kapı kapı dolaşıp 24 Haziran tarihinin önemini anlatmaya devam ediyor.

‘24 HAZİRAN MİLAT OLACAK’

Seçim çalışmalarına durmaksızın devam eden Hüseyin Başkan her ziyaret ettiği yerde coşkuyla karşılanıyor. Mahallelerde düzenlenen mitingler adeta seçim kutlamasına dönüşüyor.

Hüseyin Başkan ziyaretlerinde; Kritik 24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldığını hatırlatan Şanverdi; ‘Bu süreyi çok iyi değerlendirmemiz ve düşünme-miz lazım. Ülkemizin geleceği ile ilgili karar vereceğiz. Ya Türkiye’yi daha ileri götürece-ğiz ya da eski Türkiye’ye döneceğiz. Her seçim önemli ama bu seçim bir milat olacak. Son yüzyılın en önemli seçimi belki de. Çünkü zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve ülkemizi karıştırmak isteyen süper güçler var. ABD var İsrail bu bölgeyi karıştırıp Suriyeleştirmek istiyorlar. dedi.

Dış güçlerin güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Türkiye istemediğini belirten Şanverdi sözlerine şöyle devam etti: ‘Biz 24 Haziran’da bu planları bozacağız ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız. 15 Temmuz darbe girişimi, Reyhanlı’daki 2 patlama, bölgede Alevi-Sünni kavgası çıkartmak için ellerinden geleni yaptılar. En son Afrin operasyonu sırasında 52 roket attılar 4 şehit verdik gazilerimiz var. Ama tüm bunları Rabbimize hamdolsun birlik ve beraberlik içinde aştık.

Geride kalan 14 yılda Reyhanlı’ya Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğini belirten Hüseyin Başkan gelecektede inşallah Reyhanlı ve Hatay’ımıza sizlerin destekleriyle parlementoda hizmet etmeye devam edeceğini ve Reyhanlı’ya en güzel ve ilçemizin hakkettiği hizmetlerin gelmesine öncülük edeceğini belirtti.

Öte yandan Hüüseyin Başkan ziyaretleri arasında Aile büyükleri, Şehit aileleri, Kanaat önderleri, Düğün, Nişan ve Devlet Hastanesinde ziyarette bulunarak hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hüseyin Başkanın seçim çalışmalarına Belediye Başkanı Mehmet Çüter, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, Eski İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Milletvekili Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve AK parti ilçe yönetim kurulu üyeleride iştirak ediyor.






































  
38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi126
Bugün Toplam175
Toplam Ziyaret15716
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat