Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



AK Parti Hatay Milletvekilleri, “Seçim Bitti, Hizmet Zamanı”

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve Milletvekilleri katıldıkları kahvaltılı toplantıda seçimin bittiğini artık hizmet zamanı geldiğini söyleyerek “Milletimize hizmet için çalışacağız” dedi

AK Parti Reyhanlı İlçe teşkilatı tarafından organize edilen AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı İbrahim Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, STK temsilcileri, muhtarların katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, 24 Haziran seçiminin sona erdiğini bundan sonra geleceğe bakılacağını söyledi.



Seçimin kısa bir değerlendirmesini yapan Saruhan, yeni dönemle birlikte tüm teşkilat ve milletvekilleri olarak Hatay’a en iyi hizmetlerin yapılması için çalışacaklarını ve vatandaşların taleplerinin emir niteliğinde olacağını kaydetti.



Belediye Başkanı Mehmet Çüter, kısa süreli bir kampanya sonrası sona eren seçimin ardından artık hizmet zamanı olduğunu belirtti. İlçede yaşanan su sorunu konusunda Hatay Büyükşehir Belediyesi ile görüştüklerini ancak az bir netice alındığını sözlerine ekleyen Çüter, tek çarenin yapılacak yerel seçimde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni almak olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş’tan gelecek su ile Reyhanlı, Kırıkhan ve Antakya’daki ovanın sulanacağını bunun da çok önemli olduğunu söyleyen Çüter, AK Parti olarak tüm Hatay’a en güzel ve kalıcı hizmetlerin yapılması konusunda Milletvekilleri ile birlikte gerekli çalışmanın yapılacağını anlattı.



İl Başkanı İbrahim Güler ise, kısa süreli seçim kampanyası ardından AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destekten dolayı teşekkür ederek, “Bu dönem Hatay için önemli bir fırsattır.

Menzelet barajı, Karasu üzerinden gelecek su ile ova sulanacak ve verimli Amik Ovası daha verimli hale gelecektir. 106 km’den gelecek su ovaya hayat verecektir. AK Parti olarak Gap’tan sonra önemli olan bu su ile ovamız daha verimli olacaktır. Şimdi seçim bitti. Artık söz söyleme zamanı değildir. Bundan sonra yapılacak iş hizmettir.

Hatay’ın, Reyhanlı’nın güzelleşmesi, özellikle Yenişehir gölünün yeniden eski haline gelmesi için önümüze bakacağız ve çalışacağız. Sorumluluk bilinci ile hizmete devam edeceğiz” dedi.



Birlikte yan yana, omuz omuza çıkılan yolda vatandaşlara hizmet etmek için gerekli çalışmanın yapılacağını aktaran Milletvekili Sabahat Özgürsor Çelik, “24 Haziran seçiminde tarih yazdık. Masamızda hizmet etmek var” diye konuştu.



İlçelerde vatandaşlarla yapılacak toplantılarla istek ve taleplerin belirleneceğini belirten Milletvekili Hüseyin Şanverdi, belirlenen sorunların, taleplerin yerelde veya genelde çözümünün sağlanacağını söyleyerek, “Yerelde olanlar il genelinde, genelde olanlar ise Ankara’ya ilgili Bakanlıklarda çözülecek. Menzelet barajı’ndan gelecek suyun yanı sıra inşaatı devam eden Reyhanlı Barajı da 1 veya 1,5 yılda tamamlanacak Baraj çalışması hızla devam ediyor. Hiçbir aksama olmayacak. Bunun yanında OSB, ilçeler arası yolları, yeni sistemde, hizmet açısından yapacağımız çalışma ile çok güzel günlere kavuşacağız” dedi.



AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise konuşmasında; “Öne çıkan iki başlık var. Halkımızla teşkilatımızla, muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Artık zaman konuşma zamanı değil, taş üstüne taş koyma zamanıdır. Yapılan konuşmalarda hizmet siyasetini anlatan bir yaklaşım var. Hatay’da önemli işler oldu, bundan sonra da artarak devam edecek. Bu güne kadar hizmet edenlere teşekkür ederim.

AK Parti seçimden seçme değil her zaman milleti ile bir araya gelen bir partidir. Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi ve milletin yanındadır” dedi.

Konuşmasına devam eden yayman şunları söyledi; “Hepimiz söz verdik. Belediye başkanı ve ilçe başkanımızla teşekkür gezisi yapıyoruz. Bu kuru bir teşekkür değildir. Cumhurbaşkanı sistemi Türkiye’ye çağ atlatacak. Kırtasiyenin bürokrasinin rafa kalktığı yönetim hakim olacaktır. Türkiye 100. yılda önümüzdeki 5 yılda dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına geçecek. Su bedeli 3 milyarlalık bir projeyi hayata geçiriyoruz. 106 km gelen suyun 86 km’si betonarme kanal, 20 km Karasu yatağı, 5,5 km tünellerden gelecek.

Amik ovasının su sorununa son verecek bu projeyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptı. İşte hayallerin bile ulaşılamayacağı bu proje AK Parti’nindir. Çarşamba günü Kırıkhan’da karayolları bölge müdürü ile Hatay’ın tüm yollarını gezerek inceleme yapılacak ve bilgi belgeler ulaştırma bakanımıza ulaştırılacak. Yeni dönemde daha çok çalışacağız. Otobanlar yapılacak, Antakya’ya Halep’e, kardeşlik köprüsü olarak Lazkiye’ye gidecek. Bir kez daha Cumhurbaşkanımzın gücü, AK Parti’nin gücü tescillenmiş olacak ve hizmetler gelecek”

Daha sonra 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, 11 Mayıs Reyhanlı saldırısı ile Cilvegözü saldırısı ve Afrin'e Zeytin Dalı Hakeratı'nda şehit olanların ailelerine şehitlik unvanı verilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını isterken, Gültepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Filiz ise yeni hastanenin hizmete açılmasından sonra eski binanın bulunduğu alanın otogar yapılmasını istedi.

Kahvaltı programından sonra İl Başkanı ve beraberinde Milletvekilleri ile birlikte tüm Odalara teşekkür ziyaretinde bulundular.

Dün tüm köyleri ziyaret ederek teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerde muhtar ve vatandaşları dinleyerek varsa sorunlarını, taleplerini not ederek çözümü noktasında yardımcı olacaklarının sözünü verdiler. Milletvekilleri teşekkür ziyaretlerine devam edeceklerini Hatay’da çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirttiler.











  
36 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam447
Toplam Ziyaret15988
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat