Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



KILIÇDAROĞLU’NUN HATAY ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi incelemeler ve ziyaretler yapmak üzere Hatay’a geldi.

İlk olarak Savon Otel’de Hatay’daki iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile kahvaltıda buluşan ana muhalefet lideri burada açıklamalarda bulundu.

Kimyasal silah kullanımına karşı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Suriye'nin kimyasal silah kullanıp kullanmadığı konusunda tereddütler olduğunu öne sürerek "Birleşmiş Milletler'den bir uzman heyeti gelir, bakarlar, kullanılmışsa bu silah hangi ülkede üretilmiş gayet açık ve net tespit edilebilir.

Gereğini yapsınlar, itirazım yok ama bunlar yapılmadan bölgeyi daha da kritik bir sürecin içine sokacak bir savaşı asla doğru bulmuyoruz" diye konuştu. Bir dönem Türkiye ile Suriye'nin arasının çok iyi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Bir gece kalktık, birdenbire Suriye'yi düşman ilan ettik. Hangi gerekçeyle? Esad demokrat değilmiş. Esad’ın demokrat olup olmadığına Suriye halkı karar verir. Esad mı kalır, başka birisi mi gider buna karar verecek olan Suriye halkı. Otururlar kararlarını verirler.

Ha siz demokrasinin tüm ülkelere gelmesini öğütleyebilirsiniz, bunda beis yok ama kültürel ilişkilerimizin olduğu, akrabalarımızın olduğu, ortak tarihimizin, inançlarımızın olduğu bir coğrafyada kavga kimseye yarar getirmez, herkese zarar getirir" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla beraber Hatay'daki sınır karakoluna ziyareti Kılıçdaroğlu ile polemiğe neden olmuştu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'la birlikte sınıra giden sanatçıları eleştirmişti.

Bunun hemen ardından Hatay’da birçok ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Genelkurmay Başkanlığı Kılıçdaroğlu'nun karakol ziyaretine de onay verdi.

Kırıkhan Soğuksu Mahallesi’nde Şehit Ömer Küçük’ün ailesine taziye ziyareti sonrasında yine Kırıkhan’ın Aktutan Mahallesi’nde Şehit Ahmet Bayram ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra Hassa’da sınırın sıfır noktasında bulunan Afrin harekat noktası olan Sakkız Karakolunu ziyaret etti.

Hemen ardından Reyhanlı’ya geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düşen roket sonucu Şehit olan Fatma Avlar’ın ailesine ve Adabucak Mahallesi’nde bulunan Şehit Rirat Sinirli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Reyhanlı’da roket düşen Jandarma karakoluna ziyaret sonrasında Antakya’daki mitingde vatandaşlarla buluştu.

Hatay ziyaretini Ottoman Palace Otelde muhtarlar ile yaptığı toplantı ile noktalayan Anamuhalefet lideri Antakya’dan ayrıldı.








  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi195
Bugün Toplam242
Toplam Ziyaret15783
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat