Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HÜSEYİN ŞANVERDİ’NİN ADAYLIĞI REYHANLI’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

AK Parti'nin 24 Haziran erken seçimlerinde 27.Dönem Hatay Milletvekili aday listesi belli oldu.

AK Parti'nin Hatay'da Milletvekili aday listesi sıralamasında 4.sırada yer alması Reyhanlı’da her kesimde sevinçle karşılandı.

YSK’nın aday listesinin açıklanması ile birlikte eski Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin seçilebilecek 4.sırada yer almasının belli olmasından sonra önce şükür kurbanı kesildi. Akabinde taraftarlarca araçlarla sevinç konvoyu oluşturuldu.

AK Parti ilçe başkanlık binasına gelen Şanverdi, partililer tarafından sevinçle karşılandı. Burada bulunan kalabalığa hitap eden Şanverdi; Bugüne kadar Reyhanlı’ya 3 dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını süreç içerisinde kalıcı hizmetlere imza attığını belirterek, bundan sonraki süreçte Reyhanlı’ya ve tüm Hatay’a hizmet edeceğini, bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Reyhanlı’lı dostlarıma, AK Partinin her kademedeki fertlerine teşekkürü borç biliyorum. Sizlerden Allah Razı olsun dedi.

Konuşmasının devamında; “AK Partinin kurulduğu ilk günden bu yana bu kutlu davada Reyhanlı Kurucu İlçe Başkanlığının ardından 14 yıl Reyhanlı Belediye Başkanlığı görevi ile Necip Milletimize hizmet etmeyi lütfeden Rabbim, bugün itibariyle 27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekilliği Adaylığını bizlere nasip etti.

Şahsıma AK Parti Hatay Milletvekili Adaylığını tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimizin değerli üyelerine; bugüne dek desteklerini benden esirgemeyen AK Parti Hatay Milletvekillerine, İl - İlçe Teşkilatlarımıza, bu davanın kadim neferlerine, gönül dostlarına, bu davada hizmet yarışına talip olan ve birlikte yol yürüdüğümüz AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylarına, Kadirşinas Reyhanlı halkına ve aileme sonsuz şükranlarımı sunarım. 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi’nden zaferle çıkmak; Liderimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan önderliğindeki Cumhur İttifakıyla birlikte Meclis çoğunluğunu elde etmek, Güçlü Bir Türkiye olarak Medeniyetler Şehri Hatay’a ve Gazi Reyhanlı’mıza hizmet etmek için sizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışıp kapı kapı dolaşacağız. Rabbim bu kutlu yolda bizleri muvaffak ve muzaffer eylesin” şeklinde temennilerde bulundu.

Öte yandan iftar sonrası AK Parti seçim bürosu önünde toplanan taraftar ve partililer tarafından Kurban kesilerek Davul Zurna eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendiler.

AK Parti'nin Hatay'da Milletvekili Aday Listesi Şu İsimlerden Oluştu : 1- Hacı Bayram Türkoğlu 2- Hüseyin Yayman 3- Abdulkadir Özel 4- Hüseyin Şanverdi 5- Sabahat Özgürsoy Çelik 6- Abdülkerim Güven 7- Kudret Artan 8- Mehmet Fettah Çiftçi 9- Cemile Tuna 10- Ecrin Nazlı İnan. 11- Osman Uzan










  
38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi237
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret15954
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat