Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Sancaktepe'den Reyhanlı'ya Destek Ziyareti

İstanbul’un Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, manevi destek amacıyla Reyhanlı ilçesini ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki sivil toplum kuruluş-larının temsilcileri, Reyhanlı İlçesini ziyaret etti. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret eden heyet, ardından ellerinde Türk Bayraklarıyla Suriye sınırındaki Davutpaşa Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Bugün İstanbul Sancaktepe'den sivil toplum kuruluşlarıyla 'Zeytin Dalı Harekâtı'na manevi destek vermek için gelmiş bulunuyoruz. Reyhanlı ilçesinde sıfır noktası olan Davutpaşa Mahallesine geldik. Öncelikle kahraman ordumuza muzafferiyetler diliyorum. Cenab-ı hak onları her türlü tehlikeden koruyarak Afrin'deki hedeflerine ulaşmalarını temenni ediyorum.

Afrin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti istikbali için çok önemli. Çünkü orayı dış güçler, ikinci Kandil olarak ilan ettiler. Dış güçler oraya konuşlandılar. Özellikle son aylarda silah üreticilerinin ürettiği malzemeleri buraya tahkim ettiler.

Burada batı cephesinde, Hatay’dan sonra Akdeniz var. Güneyi belli zaten. Kuzey bölgesinde Türkiye var. Buradaki tahkimatın temel hedefi, Türkiye Cumhuriyeti devletiydi. Devletimiz de bu oyunu gördü ve şuanda hilal şekli de Afrin'i kuşattı. İnşallah en kısa zamanda sayın Cumhurbaşkanımızda çağırısı üzerine en kısa zamanda Afrin düşecektir. Terör grupları temizlenecek, bu bölgede yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz kendi topraklarına huzur içinde dönerek yaşamaya devam edeceklerdir. Afrin operasyonu milletçe desteklediğimiz operasyondur.

Çanakkale'de birdik, 15 Temmuz'da birdik, Afrin’de de bütün millet olarak biriz" dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ise, heyete teşekkür ederek, şunları söyledi: "Bizlere güç ve kuvvet verdiler. Gerçekten de Türkiye’nin kalbi Reyhanlı’da atıyor. Afrin operasyonunda atıyor. Bugüne kadar hükümetimizin desteği bize fazlasıyla oldu. Allah herkesten razı olsun. Bundan 20 gün önce 52 roket geldi. Bunların hepsi de bu bölgeden geliyordu. Ama şimdi Türk askerimiz son günlerde ilerleme kaydetti ve şuan ilçemize roket gelmez oldu.

Ben Türk askerimize başarı diliyorum. Allah güç kuvvet versin. İnşallah kısa bir süre içinde 'Zeytin Dalı Harekâtı' başarılı olacak. Biz buradaki terör bölgesini temizleyerek teröristlerin hedeflerini kesmiş olacağız" diye konuştu.



  
38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi234
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret15844
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat