Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Şehit Fatma Avlar’ın Adı Okulundaki Parkta Yaşayacak

Reyhanlı da, 31 Ocak’ta, PYD/PKK’lı teröristlerce Afrin’den atılan roketli saldırıda şehit olan Fatma Avlar’ın(17) adı kendi okulunun yanındaki parkta yaşayacak.

Babası Ahmet Avlar, kızı Fatma Avlar’ın adının yaşatılması için yapılan tüm çalışma ve verilen destekten dolayı teşekkür ederek, “Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi okulun yanında bulunan gençlik parkına kızımızın adını verdi.

Bu arada devlet büyüklerimiz kızımın adının bir okula verileceğini de söyledi. Aile olarak isteğimiz şehidimiz Fatma’nın adı unutulmasın, hep yaşasın. Bu konuda destek olan tüm devlet yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ise yaptığı açıklamada, teröristlerin attığı roketle şehit olan Fatma Avlar’ın adının kendi okulunun yanındaki parka verildiğini belirterek, “Fatma kızımız, Reyhanlı Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi öğrencisiydi.

Okulunun yanında bulunan mülkiyeti belediyemize ait 4 bin metre karelik parka ismini verdik. Tabelamızı da astık. Bu arada Hatay Valiliğimiz de şehidin ismini bir okula verecek. Şehidimizin adını hem parkta ve hem de adının verileceği okulda ilelebet yaşatacağız. Tüm şehitlerimizi seviyoruz. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu konuda aileyi de bilgilendirdim. Memnun oldular” diye konuştu. Reyhanlı Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar, 31 Ocak’ta Afrin bölgesinden Reyhanlı’ya atılan roketli saldırıda evinde uyurken şehit olmuştu.



  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi239
Bugün Toplam459
Toplam Ziyaret16000
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat