Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HGC’den Başsavcı Ahmet Ataman’a ve İl Müftüsü Kavillioğlu’na Ziyaret

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri Hatay’da yeni göreve başlayan Başsavcı Ahmet Ataman’ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Cemiyet olarak Başsavcılık ile önceki dönemlerde olduğu gibi barışık, istişareler ederek ve kolaylıkla çalışacaklarını belirten Cemiyet Başkanı Ahmet Yetişen yerel basın olarak bilgilendirme konusunda Başsavcı Ahmet Ataman’dan destek istedi.

Ahmet Yetişen özellikle bir dilekçe vererek gazete açan ve vasıfsız olarak gazeteci sıfatı alan kişilerin işin uzmanı ve bu işi meslek olarak yapan gerçek gazetecilere zarar verdiğini belirterek bu konuda basın savcılığı ile istişare yapılarak çalışmalar yapılabileceğini söyledi.

Başsavcı Ahmet Ataman ise bu konuda bakanlık nezdinde de çalışmaların sürdüğünü ve yakın zaman içinde yerel gazete listelerini tek tek kontrol ederek gazetecilik adı altında başka işler yapanlara izin verilmeyeceğini ve en kısa sürede adliye binasında bir basın odası kurmaya çalışacaklarını iletti.

HGC’den, İl Müftüsü Kavillioğlu’na Ziyaret

HGC Başkanı Ahmet Yetişen yönetim kurulu ve HGC üyeleri İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni müftülük binasına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konuşmasında müftülük binasının İlimize ve müftülüğe yakışır bir bina olduğunu söyleyen HGC Başkanı Ahmet Yetişen, özellikle din konusunda eğitimli insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek bu konuda en doğru adresin müftülük olduğunu söyledi.

İl müftüsü Hamdi Kavillioğlu da yaptığı açıklamada, cemiyet başkanı Yetişen ve üyelerine bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gazeteci arkadaşlarımız bizler için çok değerlidir onun için sizin bu ziyaretiniz bizi çok memnun etti sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretin ardından herkese kuranı kerim dağıtan Kavillioğlu gazetecilerle birde hatıra fotoğrafı çekildi.

  
36 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi121
Bugün Toplam171
Toplam Ziyaret15712
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat