Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hüseyin Başkan Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Beraberinde partililerle Hatay’ın tüm ilçe, mahalle ve beldelerini ziyaret eden Şanverdi, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılanan Şanverdi, 14 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak, 24 Haziran seçiminden sonra Reyhanlı’ya Hatay’a yapılacak hizmetlerle ilgili bilgiler verip görüş alışverişinde bulunuyor.

Hüseyin Şanverdi, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek konuşmalarında, “Gazi ve ensar şehir Reyhanlı ile ne kadar övünürsek azdır. Bugün eğer ben milletvekili adayı oldum ise Reyhanlı gazi ve ensar şehir olduğu için aday oldum. Sizler 120 bin Suriyeli kardeşinizi misafir ettiniz. Onlara kapılarınızı açtınız misafir ettiniz ensar oldunuz. Allah hepinizden razı olsun.

Zeytin Dalı Harekatında Reyhanlı’mıza hain terör örgütü tarafından 52 roket atıldı. Hiçbirimiz yerimizden kımıldamadık. Nereye bir roket geldiyse nerede bir patlama olduysa oraya koştunuz birlik ve beraberlik içerisinde oldunuz. Şehit verdik gazi olduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ama dimdik ayakta durduk hükümetimize sahip çıktık. Türk Silahlı Kuvvetlerine sahip çıktık. Cumhurbaşkanımıza sahip çıktık sahip çıkmaya da devam edeceğiz.

24 Haziran seçimlerine bir ay kaldı hep beraber kapı kapı dolaşacağız sıkmadık el bırakmayacağız. Hedefimiz en az yüzde 80 oy alarak Cumhurbaşkanımıza buradan Reyhanlı halkının sevgisini göndereceğiz, gücünü göndereceğiz, desteğini göndereceğiz. Seçimlerin Reyhanlı’mıza Hatay’ımızı Ülkemize hayırlar getirmesini yüce rabbimden temenni ediyorum” şeklinde konuşuyor.

ÇALIŞMALAR SAHURA KADAR DEVAM EDİYOR

Şanverdi; Çarşı, Sanayi esnafı ve pazar ziyaretlerinden sonra ev ziyaretlerini de sürdürürken ziyaretlerinde yeni dönemde yapacağı hizmetlerinden söz etti. Şanverdi, “Sıkılmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayana kadar çalışacağız, çalışacağız. Biz Milletin efendisi değil hizmetkarı olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şanverdi seçim çalışmalarını akşam proğramlarında mahalle mitingleri şeklinde sürdürürken, partililerin organize ettiği aile ziyaretlerine ayırıyor, geri kalan zamanlarda da sahura kadar seçim bürosunda partililerle beraber olmaya çalışıyor.

SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK

Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, Belediye Başkanı Mehmet Çüter ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer Ziraat Bankası’na giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek verdi.

Kadın kolları, gençlik kolları, Milletvekili aday adayları ile kalabalık gurupla Ziraat Bankası’na giden AK Partililer burada seçim çalışmalarına destek verdi. İlçe Başkanı Mehmet Saruhan yaptığı açıklamada, “24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçmek ve Yeni Türkiye’nin inşasına devam etmek için seçim kampanyasına Milletvekili adayımız, belediye başkanımız, Milletvekili Aday adaylarımız, ilçe teşkilatımız, belediye meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte ziraat bankasına giderek seçim kampanyasına bağışta bulunduk” dedi.

Şanverdi’ye seçim çalışmalarında Belediye Başkanı Mehmet Çüter, İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, AK Parti Eski İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları da eşlik ediyor.























  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi240
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret16049
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat