Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



RTSO’dan 800 Kişilik İftar Yemeği

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 800 kişiye İftar Yemeği verdi.

Her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen İftar yemeğine Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Cumhuriyet Savcısı Emre Öner, AK Parti Milletvekili adayları Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Milletvekili adayı İsmet Tokdemir, SP Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, Siyasi Parti İlçe Başkanları ile temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileri, işadamı ve esnaf temsilcileri katıldı.

Semazen gösterisi eşliğinde ilahilerin okunduğu İftar yemeğinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında dua edildi.
Ev sahibi TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşılayarak ağırlarken, İftardan sonra konuşan TSO Başkanı Zaroğlu,davete icabet ettikleri için katılımcılara teşekkür etti.

Tüm misafirlerinin masalarını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tek tek ziyaret ederek teşekkür eden Zaroğlu,On bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mübarek ayın İslam alemine barış ve huzur getirmesini yürekten temenni ettiklerini ifade eden Zaroğlu, “Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası olarak oda meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulumuz sizler için hizmet vermeye sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için var güçleriyle uğraş vermektedirler Bizim için asıl olan hizmettir.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizden alacağı güçle; birlik ve beraberlik içerisinde Reyhanlı’mıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir. En büyük hayalimiz sanayisi ile örnek bir Reyhanlı’yı bir an önce hayata geçirmektir.

Organize sanayi bölgemizin gerçekleşmesiyle sizler yatırım yapacak, üretecek ve istihdam sağlayarak Reyhanlı’mızı kalkındıracaksınız. Allah’ın izni ile hep birlikte bunu da başaracağız” dedi.

Reyhanlı için yapılan tüm çalışmalarda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Hatay Valisi Erdal Ata’ya, milletvekillerine, belediye başkanına ve tüm kamu müdürlerine, çalışanlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Zaroğlu daha sonra şunları söyledi; “Ramazan ayı kardeşliğin, barışın, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı öncesi rahmet, ortası bereket, sonu da kurtuluş olan bir aydır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da bizlere her zaman söylediği gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır anlayışını kendimize düstur edinerek Hatay ve Reyhanlı’nın menfaatleri yönünde birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Yüce Rabbimden diliyorum. Bu anlayışla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz, davetimize katılımınızdan dolayı şahsım ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclisi olarak şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.”



















  
62 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi238
Bugün Toplam504
Toplam Ziyaret16045
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat