Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ İFTARDA BULUŞTU

AK Parti İlçe Teşkilatı Dünden Bugüne kadar emek eden sandık görevlisinden, mahalle temsilcisi, gençlik kolları, kadın kolları, Meclis üyesi, Yönetim Kurulu üyesi, ilçe Başkanları ve AK Partinin tüm bileşenlerini iftarda buluşturdu.


İftar yemeğine AK Parti emektarları aileleriyle birlikte iştirak ettiler.

AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Saruhan konuşmasında iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, Şu tabloya baktığımda AK Partiyi başka partilerden ayıran farkı çok iyi görebiliyorum. Biz her ortamda her daim bir ve beraberiz. Bakınız kurucu ilçe başkanımızdan son ilçe başkanımıza kadar herkes burada, yine bir önceki Gençlik Kolları Başkanımız ile şimdiki Gençlik kolları Başkanımız,Bir önceki Kadın kolları başkanımız, şimdiki Kadın Kolları Başkanımız hepimiz bir aradayız, İşte AK Partiyi farklı kılan bu. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

önümüzde 24 Haziran’da yapılacak çok önemli bir seçim var. Bu seçimin sonucunu sadece 81 milyon Türkiyeli değil, 2 milyarlık islam alemi beklemektedir.Acaba Recep Tayyip Erdoğan gidecekmi,kalacakmı.Nedeni İslam aleminin tek temsilcisi müslümanların gururuve savunucus, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan kaldı.

İşte bu tabloyu gördüğümüzde gururlanıyoruz. Bize düşen bu seçimde kalan süreyi çok iyi değerlen-dirmek durumundayız. Gece gündüz uyumadan çok çalışıp her zaman yaptığımız gibi Cumhurbaşkanımızı birinci turda iktidara taşıyıp Reyhanlı gereğini yapmıştır. diye selam göndereceğiz inşallah.

Bu seçimin ikinci ve çok önemli nedenlerinden biride Reyhanlı Belediye Başkanlığını 3 Dönem kesintisiz 14 yıl yapan Hüseyin Başkanımız milletvekili sıralamasında 4.sırada yer almakta, inşallah vereceğimiz oylar ve çok çalışmakla onu meclise bizleri temsilen göndereceğiz ve ilçemize hizmetlerin daha seri şekilde gelmesine vesile olacağız inşallah.

Belediye Başkanı Mehmet Çüter; Kurulduğu günden bügüne kadar AK Partimize gönül vermiş tüm gönüldaşlarımı sevgi saygıyla selamlıyorum. Amacımız bir ve beraber olmaktı. Bu gönül soframıza beraberce iftarımızı açmaktı.Teşrifleriniz için teşekkür ediyor Ramazanınızı tebrik ediyorum.

Mimar Çüter önümüzdeki seçimin önemine değinerek, demokrasinin kesintiye uğramaması için hep birlikte Cumhurbaşkanımıza destek vermek zorundayız. Eğer desteğimizi vermezsek komşu ülkelerde yaşanan olayların aynısını yaşamamız kaçınılmazdır. Rabbim bizi vatansız, Bayraksız ezansız, bırakmasın. Reisimiz başımızda oldukça coğrafyamızda yaşanan olayları yaşamayacağız inşallah.

24 Haziran’da kendi içimizden biri ilçemize 14 yıldır hizmet eden Hüseyin Başkanımızı parlamentoya vereceğimiz kutsal oylarla göndereceğiz şeklinde konuştu.

27.Dönem milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi, konuşmasında bizleri bir araya getirdiği için öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımızın bahsettiği gibi bu tabloyu ancak AK Partide görebilirsiniz. Bizi başka partilerden farlı kılan işte bu. Rabbim hepinizden razı olsun.

Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın sevdalısıyız. Onun 24 Haziranda sandıklara sahip çıkacağız. Koşturacağız,kapı kapı dolaşaağız. Cumhurbaşkanımızı ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatacağız.

Terör örgütleriyle mücadelemize devam ediyoruz. Pkk/Pyd Fetö ve tüm terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Ülkemizi kana bulamak isteyen tüm terör örgütlerinin oyununu bozduk ve bozmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki seçim de sandık müşahidi arkadaşlarımızın sabahın erken saatlerinden kapanış ve oy verme işlemlerinin ardından sandıkları seçim kuruluna teslim edinceye kadar sahiplenmelerini istiyorum.
Ayrıca seçmen listesinde ismi olupta oy kullanmayan vatandaşlarımızında oylarını kullanmaları için gerekli bildirimleri yetkili kurullarımıza bildirmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşkanımız Reyhanlı’ya çok önem vermektedir. Altınözü, Kumlu, Kırıkhan yani ovanın temsil görevini bize tevdi ettiler. Bizde üzerimize düşen gayretleri gösterip çok çalışarak seçimde zaferle çıkmayı hedefledik.İnşallah bugüne kadar Belediye Başkanı olarak yaptığımız hizmetleri sizlerin destekleriyle parlamentoda sizleri temsilen görev yapacağız inşallah.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Perşembe günü ilimize teşrif edeceklerdir. Sizleri davet ediyoruz. Herkes komşusunu mitingimize davet edebilir katılımınız çok önemlidir. Aracı olmayanlara araç temin edilecektir. Talep olursa köylerimize de araç temin edilecektir. Reyhanlı’mıza yakışışır bir şekilde Reisimizi karşılayacağız inşallah.

Katılımınız için teşekkür ediyorum. Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.















  
95 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi243
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret16062
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat