Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Milletvekilli aday adayı olan Belediye Başkanı Şanverdi görevinden istifa etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,  24 Haziran’da yapılacak seçimde, milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek görevinden istifa etti.

 

Belediye  meclis üyeleri,  AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Saruhan ve Yönetim Kurulu  üyeleri ile vatandaşların hazır bulunduğu toplantıda 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği için aday adayı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi yaptığı açıklamada, siyasete 2001 yılında başladığını ve AK Parti’de, önce ilçe başkanlığına getirildiğini söyledi.

 

2004 seçiminden bu güne kadarda belediye başkanlığı yaptığını anlatan şanverdi, “ 14 yıldır belediye başkanı olarak sizlerle birlikte hizmet etmeye gayret ettim. Bu günlere geldik. Bildiğiniz gibi 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi var. Genel merkezle yaptığım istişare ve görüşme sonucu değerlendirme yaptım, değerlendirmemi genel merkezle paylaştım. Hakkımda hayırlısı olacağı söylenerek dün akşam saatlerinde Reyhanlı Kaymakamlığına istifa dilekçemi verdim” dedi.

 

Bugüne kadar yerelde hizmet verdiğini ve bundan sonra da Ankara’dan Reyhanlı’ya gelecek hizmetlerle ilgili gayret edeceğini söyleyen Şanverdi, “Reyhanlı halkının her zaman yanında olacağız. Aslında toplanmamızın nedeni veda değil bundan sonra görev değişikliği olacak diye düşünüyorum. Eğer genel merkez, Cumhurbaşkanımız takdir ederlerse Ankara’da hem Hatay’a ve hem de Reyhanlı’ya daha güzel hizmetler vermek için elimden gelen tüm gayreti  göstereceğim. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile hep beraber çalışacağız, hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu.

 

Zor bir coğrafyada yaşadıklarını ifade eden Şanverdi,  14 yılda Reyhanlı’da özellikle 2013’ te yaşayan terör saldırısında 53 kişinin şehit olduğunu,  Zeytin Dalı Harekatı’nda, teröristlerin  Afrin ve Cinderes’ten attıkları 52 roket ile şehitler verdiklerini ve yaralılar olduğunu belirterek tüm sorunları ve sıkıntıları Reyhanlı halkı ile aştıklarını kaydetti.

 

Reyhanlı’yı çok sevdiğini ve görevi süresince halkın her zaman destek verdiğini

Söyleyen Şanverdi, 14 yılda Reyhanlı’nın farklı yerlere geldiğini belirterek şöyle dedi;“Bu dönemde her şeyi yapabildik mi, tabii ki bitiremedik. İnsanların yaşadığı yerde sorun bitmez. Biz alt yapı ve süt yapı, eğitim, okul hizmetlerinde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. 24 saat esasına göre çalıştık. Tüm mesai arkadaşlarımıza, belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, bundan sonra da Reyhanlı’ya daha çok sahip çıkacaklarına inanıyorum.”




  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi243
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret16040
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat