Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HAMİT ŞANVERDİ (ZAİMOĞLU) RTSO ADAYLIĞINI AÇIKLADI

RTSO Başkan Adayı ve RTSO Meclis Başkanı Hamit Şanverdi (Zaimoğlu) Nisan ayında gerçekleşecek olan Kongrede Reyhanlı Ticaret Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve Ticaret Odası üyelerinden destek istedi.

Zaimoğlu yaptığı açıklamada;

Reyhanlı tarihi, doğası ve bizlere sunduğu sayısız avantajıyla Halkımızın dediği gibi şüphesiz ki dünyanın en güzel, Serhat ve Ensar ilçesidir.

Bu bereketli toprakların bizlere sunduğu nimetleri kullanarak bu günlere geldik. Bu farkındalık ile bizlerin her nefeste ilçemize hizmet etmemizi, bilimle katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Biz Reyhanlı'yı sadece bir ilçeden ibaret görmüyoruz. Reyhanlı bizim nazarımızda bir şehirdir.

Tükettiğinden fazlasını üreten,Ülkeye Gümrüğüyle, Esnafıyla, Çiftçisiyle, İnşaat Sektörüyle, Nakliye ve Lojistik destek sağlayan, ülkesine ve insanlığa Ensarlık ve Gaziliği ile yeni sayfalar açan, kafalardaki duvarların yıkılmasıyla ilçemize, ilçeden öte şehir imajını kazandıracak projeler üretmek üzere, bilimle, birlik ve beraberlikle katma değer yaratan bir Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası hedefliyoruz.

Bu nedenle Meclis Başkanlığını yürüttüğüm 02.04.2018 Tarihinde yapılacak RTSO Başkanlık seçiminde Yönetim Kurulu Başkanlığına Komite adaylarım ile birlikte talip olduğumuzu siz değerli dost ve hemşehrilerimize bildirir destek ve dualarınızı bekliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi234
Bugün Toplam487
Toplam Ziyaret16028
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat