Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HİSARCIKLIOĞLU’DAN REYHANLI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak üzere Reyhanlı’ya gelen STK’lar adına konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Reyhanlı’nın Suriye’deki terörün bedelini ödemiş bir şehir olduğunu söyledi.

Hisarcıklıoğlu, sınır kapısında kurulan seyyar ilk yardım hastanesine de giderek, yaralı askerlerle görüştü ve Baklava ikramında bulundu. Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla sürerken, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında STK’lardan oluşan kalabalık bir heyet önceki gün Hatay’a geldi ve Reyhanlı ile Cilvegözü noktalarında ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bu kapsamda Reyhanlı’ya giden ASKON, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, MÜSİAD, KAMU-SEN, TESK, TİM, TOBB, TÜGİAD, TÜMSİAD, TÜRK-İŞ, Türkiye Barolar Birliği ve TÜRKONFED Başkan ve temsilcilerinden oluşan Sivil Toplum Kuruluşları heyeti, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nu ziyaret etti.​

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyanın Reyhanlı’dan ve Hatay’dan alacağı büyük bir insanlık dersi olduğunu, Reyhanlı’nın Suriye’deki terörün bedelini de ödemiş bir şehir olduğunu söyledi.

-BAŞKA ÖRNEĞİ YOK-

Hisarcıklıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: -Türkiye, bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek ve huzuru sağlamak amacıyla, Suriye’nin toprak bütünlüğü çerçevesinde büyük bir operasyon yürütüyor. Bugün destek ziyareti kapsamında Kilis ve Hatay’ı ziyaret ediyoruz. Sabah Kilis’teydik. Sayın Valimizi ziyaret ettik. Kilis ve Kırıkhan’da teröristlerin hain saldırılarında şehit olan vatandaşımızın ailelerini ziyaret ettik. Reyhanlı’da esnaf ve tüccarımız ziyaret edip, Kaymakamımız Sayın Fatih Çobanoğlu ile bir araya geldik. Sayın Kaymakamımız zor bir dönemde önemli bir görevi yürütüyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Son dönemde Suriye’ye komşu olan şehirlerimiz büyük bir sorumluluk üstlendiler. İşte Hatay onlardan biri. Reyhanlı’nın nüfusu 92 bin, misafir ettiği Suriyeli sayısı 125 bin. Yani Reyhanlı kendi nüfusundan daha fazla misafiri ağırlıyor. Hatay’a baktığınız zaman bu sayı 390 bin. Dünyanın hiçbir yerinde bunun başka bir örneğini göremezsiniz. Dünyanın Reyhanlı’dan, Hatay’dan alacağı büyük bir insanlık dersi var. Bu şehir Suriye’deki terörün bedelini de ödemiş bir şehir.”

-TAM DESTEK-

Konuşmasında, “Türkiye sivil toplumu ve iş dünyası olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız” diyen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, :Allah’ın izni ile Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yürüttüğü operasyonla, bu terörün belini de kıracağız. Şunu herkes iyi bilsin; aynı medeniyetin ve kültürün mensupları olan bizlerin arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Kimse aramıza fitne-fesat sokamaz, bizi birbirimize düşman edemez. Türkiye sivil toplumu ve iş dünyası olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bu vesile ile şehit askerimize ve vatandaşlarımıza Allah’ta rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcımız olsun”.







  
68 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi240
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret16049
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat