Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Orontes’ten Zeytin Dalı Harekatı’na Bayraklı Destek

Reyhanlı’da akaryakıt ve pansiyon işletmeciliği yapan Orontes Şirketi, Türk Ordusu’nun Afrin’de bulunan terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı askeri operasyonuna tam destek vererek işletmesine dev Türk Bayrağı astı.

Orontes Şirketi, yaklaşık 3 yıl önce Reyhanlı’da hizmete sunduğu pansiyon ve akaryakıt işletmeciliği ile Türk askerinin Afrin’e gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı operasyonuna yönelik tam destek vererek, hizmet verdiği Opet Akaryakıt Benzin İstasyonu’na dev Türk Bayrağı astı.

Afrin bölgesinden terör örgütleri tarafından Reyhanlıya atılan roketin kendilerini korkutmayacağını belirten Orontes Yönetim Kurulu Başkanı Suphi Öztürk; “Geçtiğimiz haftalarda Afrin’den terör örgütü tarafından atılan roketin ilçemize düşmesi sonucunda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yaralanan vatandaşlara da acil şifalar diliyorum. Bizler sınır ilçesi olarak malımızla, canımızla ve kanımızla buradayız.

Devletimizin bekası, milletimizin huzuru bizim için önemlidir. Orontes Ticaret Limited Şirketi olarak, devletimizin almış olduğu Zeytin Dalı Harekatı askeri operasyonunu destekliyor ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ne kadar bomba atarlarsa atsınlar, bizler her zaman buradayız. Çünkü gidecek başka yerimiz yoktur.” diyerek şirkete ait tüm işletmelere dev Türk Bayrağı astılar.

  
55 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi193
Bugün Toplam240
Toplam Ziyaret15781
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat