Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası’ndan Reyhanlı’ya destek ziyareti

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası’ndan gelen yaklaşık 250 kişi, Reyhanlı’da Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

‘Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında Reyhanlı’ya gelen Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ve üyelerinden oluşan 250 kişi, Reyhanlı Makinistler, Demirciler, Tornacılar Oda Başkanı Süleyman Sırrı Ataş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ellerinde Türk Bayrakları heyet İlçe Jandarma Komutanlığı’nı, Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurbanların kesildiği, ziyarete gelen heyet ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, her Türk asker doğar, herşey vatan için, kahrolsun PKK’ sloganları attı.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Afrin operasyonun Reyhanlı’dan başladığını söyleyerek, “Askerimize Allah güç kuvvet versin. 81 milyonla askerlerimize dua ediyoruz. Orada şu anda PKK/PYD teröristlerin tamamı bertaraf edilecek. İnşallah kısa bir süre içerisinde bütün terör örgütleri bertaraf edilerek Afrin’e huzur, barış gelecek. Bugün Raco yarın Afrin temizlenecek” dedi.

Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nun Ankara heyetine teşekkür etmesinden sonra Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ise Zeytin Dalı Harekatı'nın 44. günüe girildiğini belirtti.

Arslanoğlu, "Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Biz tüm Türkiye olarak 81 milyonla tek vücut birleştik. Özelikle Ankara’dan gelen esnaflar olarak sizlere desteğe geldik. T

üm Mehmetçiklerimize güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa, gazilerimize hayırlı ömürler diliyoruz. Reyhanlı ve Ankara ile tüm Türkiye olarak biz bütünüz. Bugün Türkiye’nin kalbi Reyhanlı, Hassa, Suriye ve Afrin'de atıyor Bizler de tüm gücümüzle, Mehmetçiğimize, polislerimize, halkımıza destek vermek için geldik. Allah gayretlerimizi boşa çıkarmasın, harekat bir an önce zaferle sonuçlansın” diye konuştu. Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Murat Akçay dua etti.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Ankara Oto Sanatkarlar Odası üyeleri Reyhanlı ziyareti kapsamında Şehitlerimiz ruhları için Tevhid Camisinde öğle namazına mütakip Mevlid-i Şerif ve Kur-anı Kerim Tilavetinden sonra Şehitlerimiz ve Mehmetçiğimizin Zeytin Dalı Harekatında başarısı için dualar edildi.







  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi127
Bugün Toplam176
Toplam Ziyaret15717
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat