Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



RTSO BAŞKANI ZAROĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

RTSO Başkanı Necmettin Zaroğlu Nisan ayında gerçekleşecek olan Kongrede Reyhanlı Ticaret Odası Başkanlığı için tekrar aday olduğunu açıkladı ve Ticaret Odası üyelerinden destek istedi.

Zaroğlu yaptığı yazılı açıklamada; Çok kıymetli sanayicilerimiz, iş adamlarımız, ticaret erbabımız, basın mensuplarımız ve bölgemizde yaşayan kıymetli vatandaşlarımız, malumlarınız olduğu üzere Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri 2018 yılının Nisan ayı içerisinde yapılmak üzere ertelenmişti. Ekim ayında yapılması planlanan TSO seçimleri konusunda kamuoyundan bazı dostlarımızın göreve talip olmamız noktasındaki istek ve ısrarları doğrultusunda yeniden başkanlığa aday olmaya karar verdik.

TSO Seçimlerinin Ekim ayından 2018 yılı Nisan ayında yapılmak üzere ertelenmesi akabinde beraber yürüdüğümüz dostlarımızın destekleri ve kamuoyunun göreve talip olmamız konusunda ki talep ve beklentilerini yinelemeleri bizleri bu önemli görev için sorumluluk almaya yöneltti.

Bölgemizin yeni bir vizyon ve açılıma ihtiyacı olduğu aşikardır. Biz büyürsek bölgemiz, bölgemiz büyürse ülkemiz de büyüyecek anlayışı doğrultusunda bölgemizin gelişip kalkınması, ekonomimizin pozitif ivme kazanması ancak ve ancak birlik ve beraberliği-mizin sağlanmasıyla elde edileceğine dair olan inancımız, ekip arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuz makama karşı olan sorumluluk duygumuzu pekiştirmektedir.

Allah’a hamd olsun ki, bu güne kadar bölgemizin gelişip kalkınması noktasında gerek ticari hayatımızda gerekse görev aldığımız Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla birçok hizmet yapmaya muktedir olduk.

Bölgemize hizmet etme konusunda dün nasıl heyecanla, şevkle, azimle, sabırla, birlik beraberlik içerisinde mücadele ettiysek bu günden sonra da aynı kararlılıkla Reyhanlımız ve ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Allah’ın izniyle, ailemizin ve dostları-mızın desteklerini yanımıza alarak, kamuoyunun talep ve beklentilerini gözeterek, bölgemizin gelişip kalkınması noktasında hizmet etme makamı olduğuna inandığım Ticaret ve Sanayi Odamızın 2 Nisan 2018’de yapılacak seçimlerinde ekip arkadaşlarımızla birlikte göreve talip olduğumuzu tüm kamuoyunun dikkatine sunarken, seçimlerde aday olan tüm iş adamlarımıza başarılar dilerim dedi.

  
138 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi231
Bugün Toplam295
Toplam Ziyaret15836
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat