Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



MUHTARLAR DEVLETLE VATANDAŞ ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlar için 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan etmiş hükümette hazırladığı genelgeyle bugünü resmileştirmiştir.

Tüm Türkiye’de 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlayan Muhtarlar Günü Reyhanlı’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kutlamaların Reyhanlı bölümünde Muhtarlar Günü dolayısıyla Reyhanlı Belediye Hizmet binası önünde düzenlenen törende, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sever, Muhtarlar adına Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; Reyhanlı Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Sever, yaptığı konuşmada, “Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlar bulunduğu mahalle ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda çalacakları ilk kapı muhtarlıklardır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde her zaman halkın yanında ve hizmetindedir. Bu anlamlı günde bizlere güvenip bizleri muhtar olarak seçen halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tören sonrasında tebrikleri öğretmenevinde kabul eden Muhtarlar misafirlere çeşitli ikramlarda bulundu.Muhtarlar daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

Akşam bölümünde ise; Muhtarlar Günü nedeniyle Yenişehir gölünde yemek proğramı düzenlendi. Muhtarlar Derneği tarafından verilen yemeğe Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Siyasi Parti temsilcileri, muhtarlar, daire müdürleri ve davetliler katıldı.









  
50 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi228
Bugün Toplam363
Toplam Ziyaret15904
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat