Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hüseyin Başkan; “24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza Sahip Çıkıp Tüm Oyunları Bozacağız”

Hatay’da AK Partili vekil adayları tek tek mahalle mahalle kapı kapı dolaşıp 24 Haziran tarihinin önemini anlatmaya devam ediyorlar.

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi’nin bu seferki durağı Yayladağı mahalleleri oldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Şenköy Mahalle toplantısına Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, Eski İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Yayladağı İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri de iştirak etti.

Şenköy mahallesi Kadir Gecesi programı ve Teravih Namazı sonrası yapılan toplantıda 4. Sıra adayı Hüseyin Şanverdi vatandaşa hitap etti.

‘24 HAZİRAN MİLAT OLACAK’

Kritik 24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldığını hatırlatan Şanverdi; ‘Bu süreyi çok iyi değerlendirmemiz ve düşünmemiz lazım. Ülkemizin geleceği ile ilgili karar vereceğiz. Ya Türkiye’yi daha ileri götüreceğiz ya da eski Türkiye’ye döneceğiz. Her seçim önemli ama bu seçim bir milat olacak.

Son yüzyılın en önemli seçimi belki de. Çünkü zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve ülkemizi karıştırmak isteyen süper güçler var. ABD var İsrail bu bölgeyi karıştırıp Suriyeleştirmek istiyorlar.’ dedi. Dış güçlerin güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Türkiye istemediğini belirten Şanverdi sözlerine şöyle devam etti: ‘Biz 24 Haziran’da bu planları bozacağız ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız.

15 Temmuz darbe girişimi, Reyhanlı’daki 2 patlama, bölgede Alevi-Sünni kavgası çıkartmak için ellerinden geleni yaptılar. En son Afrin operasyonu sırasında 52 roket attılar 4 şehit verdik gazilerimiz var. Ama tüm bunları Rabbimize hamdolsun birlik ve beraberlik içinde aştık.




‘TÜRKİYE’Yİ SURİYE’LEŞTİRMEK İSTEDİLER’

Afrin, Zeytindalı operasyonları ile Hatay’ımızı da içine alan bir terör koridoru kurmak istediler. Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında engel olduk. Ben Afrin’e gittim ve şunu gördüm 5 yıl öncesinden tüneller yapmışlar. O tüneller neden yapıldı, o bölgeye neden 5 bin tır silah gitti çok iyi düşünmemiz lazım. Ülkemizi, Reyhanlı’yı karıştırmak Suriyeleştirmek istediler. Başaramadılar başaramayacaklar.

Şimdi ekonomi ile saldırıyorlar. Bir yandan doları yükseltmek suretiyle insanlarımızın morallerini bozmaya çalışıyorlar. Tek hedefleri Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan düşürmek ve ülkeyi karıştırmak.’ açıklamasında bulundu.

27. Dönem AK Parti milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi vatandaşlara yeni sistemde nasıl oy kullanacaklarını kısaca açıkladıktan sonra yaklaşmakta olan Ramazan Bayramıyla birlikte 24 Haziran’da çifte bayram yaşanacağını umduğunu belirterek konuşmasına son verdi. Hüseyin Şanverdi ve beraberindeki heyet Şenköy Mahallesi’nin yanı sıra Yayladağı’nın diğer mahalleleri; Görentaş, Uluyol, Arslanyazı, Hisarcık, Kışlak, Ayışığı, Yoncakaya mahallelerinde de seçmenle buluştu.

REYHANLI PAZAR ESNAFINI ZİYARET

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanverdi, Pazartesi günü pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili adayı Şanverdi beraberinde, Belediye Baskanı Mehmet Çüter, İlçe Başkanı Mehmet Saruhan Eski İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu , Kadın Kolları Başkanı Halime Saz Şanverdi, Genclik Kolları Başkanı Abdulgaffur Horoz, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri ile birlikte pazarcı esnafıyla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileklerini ileterek pazarcı esnafınında desteklerini beklediklerini belirtti.










HER MAHALLEDE SEÇİM MİTİNGİ

27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beraberinde partililerle beraber tüm mahallelerde her gün bir seçim mitingi sığdırmaya çalışıyor. Öte yandan Kanaat önderleri ve aile büyüklerini ziyaret eden Şanverdi, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılanan Şanverdi, 14 yıllık Belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak,24 Haziran seçiminden sonra Reyhanlı’ya Hatay’a yapılacak hizmetlerle ilgili bilgiler verip görüş alışverişinde bulunuyor.










ÇALIŞMALAR SAHURA KADAR DEVAM EDİYOR

Hüseyin Başkan, Çarşı, Sanayi esnafı ve pazar ziyaretlerinden sonra ev ziyaretlerini de sürdürürken, ziyaretlerinde yeni dönemde yapacağı hizmetlerinden söz etti. Şanverdi, “Sıkılmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayana kadar çalışacağız. Biz Milletin efendisi değil hizmetkarı olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Şanverdi seçim çalışmalarını akşam proğramlarında mahalle mitingleri şeklinde sürdürürken partililerin organize ettiği aile ve ev ziyaretlerine ayırıyor,geri kalan zamanlardada sahura kadar seçim bürosunda partililerle beraber olmaya çalışıyor.

  
59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam443
Toplam Ziyaret15984
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat