Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



PAŞAHÖYÜK GENÇLERİ KÖYLÜLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDULAR

Paşahöyük Köyü gençleri Mübarek Kadir Gecesinde Tüm Köylüleri iftarda buluşturdu.

Köyün yurt dışında veya yurt içinde iş amaçlı dışarıda olan gençleri sosyal medya whatsaap üzerinden örgütlenerek tüm mahalle halkını kapsayan Mübarek Kadir gecesinde iftar yemeği düzenleyerek köylülerin bir arada çok güzel bir ortamda hoşça vakit geçirmelerine kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birinin sergilenmesine vesile oldular.

Gençler kendi aralarında örgütlenip, iftar masraflarını da bölüşerek böyle bir organizasyonda tüm köylüleri bir araya getirmesi ve duygulu anların yaşatılmasına vesile olmaları tüm köylü vatandaşlardan memnuniyetle karşılandı.

Köylü adına Muhtar İbrahim Şanverdi Gençlere Hitaben; Bu mübarek Ramazan’da Kadir Gecesinde, bu iftar yemeğinin yapılmasında Paşahöyük mahalle gençlerine ve bizlere dışardan gurbetten yanımızda olmasalarda yürekleriyle destek olanlara, kardeşlik tablosunun, kaynaşmanın mutluluğunu yaşattıkları için herkese teşekkür ederim dedi.

Gençler adına konuşan Hüseyin Es de, Paşahöyük köyü gençleri olarak vermis olduğumuz birlik ve beraberlik iftar yemeğine katkısı olan yurt dışında bulunan ve hazırda bulunan bütün köyün gençlerine teşekür ederiz şeklinde konuştu.

Bende bir Paşahöyüklü olarak Gençlerin bu duyarlı davranışlarından dolayı tüm Paşahöyüklü gençlerimizle gelecek adına gurur duydum. Dayanışmanın en güzel örneği olan kardeşlik ve birlikteliğimizin köyümüz gençlerinde bu cevheri ortaya çıkaran davranışları takdire şayandır.

Bu dayanışma örneğinin geleneksel hale getirerek gelecek nesillere örnek teşkil etmesi birlik ve beraberliğimizin süreceğine olan inancım tamdır. Varolun Gençler, Köyümüzün geleceği adına güzel bir örnek teşekkül ettiniz.

ABİT KIZILCA
















  
122 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi200
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret15788
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat