Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



“DÜĞÜNLERİMİZ KABUSA DÖNÜŞMESİN”

Reyhanlı da 14 yaşındaki Emrullah Cemiloğlu'nun temizlik yaptığı babasına ait otomobilin tavanına yorgun mermi isabet etti.

Reyhanlı İlçe Belediyesi binası yanındaki 'Gizem Matbaacılık' sahibi Ecevit Cemiloğlu'nun, işyerinin önüne park ettiği otomobilini oğlu Emrullah Cemiloğlu temizlemeye başladı. Temizlik bittikten sonra oğlunun yanına gelen Cemiloğlu, otomobilinin tavanına saplanmış mermi çekirdeğini görünce polise haber verdi.

Sevk edilen polis ekibi, araçta inceleme yaparak, mermiyi balistik inceleme için götürdü. İlçede düğünlerde havaya ateş açıldığını aracına isabet eden yorgun merminin de bunlardan biri olabileceğini belirten Ecevit Cemiloğlu, şöyle dedi: "Oğlum otomobilde temizlik yapıyordu. Hatta mermiyi fark ettiğimizde bana biraz önce bir ses duyduğunu ancak, anlam veremediğini de söyledi. Çok şükür otomobile geldi. Oğluma da gelebilirdi. Tüm yetkililere sesleniyorum; düğünlerde silah sıkılmaması konusunda gerekli önlemler alınsın. mutlaka birilerinin ölmesi mi lazım?

" Emrullah Cemiloğlu ise, temizlik yaparken duyduğu sesi babasına söylemeye hazırlandığını anlatırken, "Duyduğum sesin ne olduğunu bilmiyordum. İşyerini kapatıp otomobile binerken merminin tavanda olduğunu fark ettik. Düğünlerde silah sıkılmasın insanların canı yanmasın" diye konuştu.
Polisin yorgun mermiyi atan kişiyi bulmak için başlattığı soruşturma sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Kırıkhan ilçesinde yapılan düğünde maganadaların kutlama adı altında silahlarını ateşlemesi sonucunda 14 yaşındaki kız çocuğunun beline saplanan maganda kurşunu yüzünden ömür boyu felç kalarak hayatı karartılmıştı. Bu vahşi kutlama geleneği yüzünden yatağa bağımlı hale getirilen genç kız hayallerimi geleceğimi geri istiyorum diye Feryat ederek herkesin içini sızlatmıştı. Bunun üzerine Kırıkhan Kaymakamı, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Emniyet müdürü acilen toplanarak Kırıkhan genelinde Düğünlerde Ateşli silah sıkılması (havaii fişek) dahil yasaklanmıştır.

“DÜĞÜNLERİMİZ KABUSA DÖNÜŞMESİN”

Reyhanlı’da da maalesef bu vahşi kutlama geleneği hemen hemen her düğünde artarak devam etmektedir. İlçemizi yöneten tüm yetkililerin bu kangrenleşmiş vahşi kutlama geleneği olan düğünlerde havaya ateş edilmemesi için yetkilileri göreve çağırıyor, kimsenin canı yanmadan, kimse ölmeden, insanların geleceği karartılmadan evvel, bir an önce kalıcı yasak kararı alarak uygulanmalı. Uymayanlara da kanunun uygun göreceği en ağır cezalara çarptırılması sağlanmalı. En güzel günlerimizi kabusa çevirmeden huzur içerisinde eğlenerek kutlamamız sağlanmalıdır.


  
78 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi232
Bugün Toplam485
Toplam Ziyaret16026
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat