Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



TSO’dan, Esnaflara 4 Milyon TL Nefes Kredisi

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmetin Zaroğlu, TSO’nun teklifi ve TOBB’un desteği ile Reyhanlı’lı esnaflara 4 milyon TL nefes kredisi verdiklerini söyledi.

Meclis Başkanı Mahmut İri’nin eşlik ettiği toplantıda açıklamada bulunan Zaroğlu, Suriye’de iç savaşın çıktığı 2011 yılından bu yana geçen 7 yılda yaşanan krizle birlikte Reyhanlı’lı esnafların ciddi iş kaybına uğradıklarını söyleyen TSO Başkanı Zaroğlu, tarım, nakliye, ihracat ve ithalat olmak üzere ciddi yara aldıklarını belirtti.

Zaroğlu, “Esnaflarımız bu zaman içerisinde ciddi iş kaybına uğradı. Yaşanan kriz ortamından tüm esnaflar zarar gördü. TSO olarak esnaflarımızın bu krizden çıkmalarını ve rahat nefes almalarını sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB), yaptığımız talebimiz sonucu esnaflarımıza 50-100 Bin TL arasında değişen miktarda düşük faizli nefes kredisi verildi. Toplam 4 milyon TL tutan bu nefes kredisi ile üyelerimiz ekonomik yönden rahatladı” dedi.

İşadamlarını Reyhanlı’ya Yatırıma Çağırıyoruz

Reyhanlı’nın Çakıryiğit- Cüdeyde Mahallesi arasında 1200 dekarlık alanda yapılması planlanan ve gerekli çalışmaları da tamamlanan Organize sanayi Bölgesi(OSB) ile ilgili detaylı bilgi verdi. Tüm işadamlarını Reyhanlı’ya yatırıma davet eden Zaroğlu, “Projeye Valimiz Erdal Ata, Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi ve TSO paydaş gurup olarak başladık. Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanlığı’na başvurduk. Yapılan yer tespitinden sonra gelen heyet incelemesini yaptı. 1200 dekarlık alan üzerinde yapımı gerçekleşecek olan OSB için bölge milletvekillerimiz de destek oldu. OSB’nin bu dönemde hayata geçmesini planlıyoruz” dedi.

BÖLGEMİZ ZENGİNLEŞECEK

TÜSİAD heyetinin Reyhanlı TSO’ya yaptığı ziyaretin de yararlı olduğundan söz eden Zaroğlu, “OSB ile birlikte tüm iş adamlarımızı Reyhanlı’ya yatırıma çağırıyoruz.

Bölgemizin kalkınması, zenginleşmesi, iş alanlarının açılması ve istihdamın sağlanması için TSO olarak tüm yönetim ve üyeleri-mizle yoğun çalışma içerisindeyiz. İş adamlarının yanı sıra devletin desteği ve teşviki de bölgemize gelecek. Bunun yanında Reyhanlı Barajının da tamamlanması ile ciddi anlamda katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

TSO olarak gerek Cilvegözü’nde ve gerekse çeşitli konularda, esnafların, iş adamların sıkıntılarını her defasında Bakanlık nezdinde çözüme kavuşturmak amacıyla bir dizi çalışmalar yaptıklarını anlatan Zaroğlu, Reyhanlı’ya güzel bir hizmet binası kazandırmanın yanı sıra aldıkları İSO 9001 kalite belgesi ile daha güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti.

Zaroğlu daha sonra 2 Nisan’da yapılan seçimde verilen görev nedeniyle tüm üyelere teşekkür etti.

  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi210
Bugün Toplam256
Toplam Ziyaret15797
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat