Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Doğalgaz’a Kavuşuyor

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, İlçeye doğalgaz arzı sağlamak amacıyla girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Hacıoğlu’nu makamında ziyaret eden Aksa Çukurova Doğalgaz Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol, İlçede yapılacak doğalgaz proje yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Reyhanlı İlçesi olarak Çukurova Doğalgaz Dağıtım Lisansına dahil edildiğini belirten yetkililer, 2021 Yılı içerisinde doğalgaz yatırım çalışmalarına başlanılacak olan Reyhanlı’da, Doğalgaz Şehir Giriş İstasyonu için proje ve montaj çalışmalarına başlandığını da aktardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hacıoğlu, “Aksa Çukurova Yetkilileri, 2021 yılında İlçemize doğalgaz arzını sağlayacak Doğalgaz Şehir Giriş İstasyonu ve Bölge Regülatörünün montaj ve bağlantıları tamamlanacak, doğalgaz şebeke yatırımlarıyla İlçemize doğalgazın ulaştırılması planlanacak, Reyhanlı halkına temiz, ekonomik ve konforlu doğalgazı en kısa sürede kullandırmak için gerekli çalışmalar başlatılacak” dedi.

İlk etapta Doğalgaz çalışmalarının verileceği değerlendirilen Yeni Mahalle, Bahçelievler, Bağlar ve Yenişehir Mahallelerinde yetkilerle birlikte incelemelerde bulunuldu. En kısa zamanda şehrin tüm alanlarında çalışmaların başlanacağını belirten yetkililer, doğalgaz kullanmak isteyen mahalle sakinleri için ön abonelik çalışmalarının yakın zamanda başlanılacağını ifade ettiler.



  
49 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi244
Bugün Toplam501
Toplam Ziyaret16042
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat