Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hatay’ın Anavatana Katılışının 79. Yıldönümü Kutlandı

Hatay’ın Anavatana katılışının 79. Yıldönümü yapılan törenlerle de kutlandı.

Törenler, Hatay Valisi Erdal Ata, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın, Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Törende, Gürcistan’dan gelen Halk Dansları Topluluğu anıttakilere gösteri yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının arından program Antakya Şehitliğinde devam etti.

Oradaki törende ise, çelenk sunumu gerçekleştirilmesinin ardından Vali Ata, şeref defterini imzaladı. Ata, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Büyük bir sadakatle vatanına bağlı olan Hatay halkı, 79 yıl önce kendisine vurulmak istenen esaret zincirini kırmış ve şanlı tarihinde yeni bir sayfa açmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Kırk Asırlık Türk Yurdu Ecnebi Elinde Esir Kalamaz' diyerek sahip çıktığı Hatay, milli mücadelenin ilk kurşununu atarak, Ata'sının bu mücadelede yalnız olmadığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Üstün bir sadakat ve vatanseverlik ile bu topraklar için canlarını seve seve feda eden Şehitlerimizin gösterdiği yüksek karakter, bugün de yüreklerimizde mevcuttur. Hatay'ın Anavatana katılışının 79'uncu yıl dönümü vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canlarını bu topraklar için veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından Antakya Şehitliği ziyaret edilerek, mezarlara karanfil bırakıldı. Ziyaret, Kur'an-ı Kerim okunması ve duanın ardından son buldu











  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi232
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret15857
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat