Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



YELOĞLU; “SONUÇLARI NORMAL DEĞERLENDİRİYORUM”

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu Ekrem İmamoğlu’nun 806 binin üzerinde oy farkıyla kazandığı İstanbul seçimleri hakkında konuştu. Yenilenen seçimlerde millet iradesinin tecelli ettiğini söyleyen Yeloğlu, İstanbul’da seçim faaliyetleri gösteren AK Parti Hatay Teşkilatlarına da teşekkür etti.

31 Mart seçimlerinin usulsüzlük yoluyla YSK Kararıyla yenilendiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimleri yüzde 85’lik katılım oranıyla gerçekleşti. Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a 9 puanlık üzerinde fark atarak 806 bin 426 oy farkıyla seçimi kazanan Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu hakkında seçim değerlendirmesi yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu seçimin sonucunu her zaman milletin belirlediğini ifade etti.

“SONUÇLARI NORMAL DEĞERLENDİRİYORUM”

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu seçim sonuçları değerlendirmesinde, “Sonuçları normal değerlendiriyorum. Vatandaşın istediği taraf kazandı. Demokrasi kazandı. İstanbul’da seçim normal ve sorunsuz gerçekleşti. Bu her şeyden önemliydi. Seçimler demokratik olgunluk içinde tamamlandı. Bir taraf kazandı, bir taraf kazanamadı. Kimin kazanıp kimin kazanamayacağını her zaman sandık başında vatandaşlar belirler. Türkiye’de tek bir gündemle seçim yapıldı. O gündem de İBB oldu. Her aday ve her parti elinden gelen çalışmayı yapmaya gayret etti. Bundan da daha doğal bir şey olamazdı” dedi.

“SONUÇLAR İSTANBUL’U BAĞLIYOR”

Yeloğlu seçim sonuçlarının Ülke genelini etkileyecek bir öneme sahip olmadığını, sonuçların sadece İstanbul’u bağladığını da ifade etti. Yeloğlu, “Vatandaşı aydınlatmaya yönelik ve sandığa gidişindeki kolaylığa yönelik çalışmalar ortaya koyan partimiz elinden gelen gayreti gösterdi. Seçim sonuçları İstanbul’u ilgilendiriyor. Bahsedildiği gibi teşkilatta yenilenme beklemiyoruz. Seçim sonuçlarına göre herkes herşeyi konuşuyor. Fakat partimiz kendi iç dinamiklerine göre hareket edecektir.” “HER PARTİ KENDİ DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAKTIR” Tüm Partiler Seçim sonuçlarına göre değerlendirme yapılacaktır. Her parti kendi değerlendirmesini yapıp ortaya ne koyması gerektiğini düşünecektir. Seçim sonuçlarının ülke geneline yansıyacağını düşünmüyorum. 31 Mart’ta belediye başkanları seçildiyse, 23 Haziran’da da İstanbul’da da seçimle başkan seçildi. Hatay’lı Parti teşkilatımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Orada çalışan arkadaşlarımız oldu, bu işe gönül vermiş arkadaşlarımız canla başla çalıştılar. Ümit ediyoruz ki, verilen sözler tutulur” diyerek seçim sonuçlarının İstanbul’lular için hayırlı olmasını diledi.

  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi217
Bugün Toplam263
Toplam Ziyaret15804
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat