Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HATAY-REYHANLI ŞAMMAR AŞİRETİNDEN KATAR’DA BULUNAN AŞİRET ŞEYHİ NAWAF’A TEŞEKKÜR…

Suudi Arabistan, Kuvety, Irak, Katar, Ürdün, Suriye ve Türkiye’de yaşayan yaklaşık 5 milyon nüfusa sahip olan Şammar aşiretinin Hatay- Reyhanlı’da yaşayan bireyleriyiz. Ortadoğu coğrafyasının en kalabalık aşiretlerinden biri konumundayız.

Osmanlı imparatorluğunun ve devamı olan Türkiye Cumhuriyetinin her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ortadoğu da yaşanılan olumsuz gelişmeler bir kez daha başımızı ellerimizin arasına alıp düşünmeye teşvik etti. Emperyalist güçlerin Müslüman coğrafyasındaki zenginliğine göz dikmeleri ve Müslüman aleminin birbirine düşürülmesi için yapılan entrikaları hep beraber izlemekteyiz.

En son yaşadığımız Müslüman ülkelerin diğer bir Müslüman ülke olan Katar’a uygulanan ambargonun tamamen kaos ortamı yaratılmasına dönük bir girişimdir. Bizler de Hatay- Reyhanlı Şammar aşireti bireyleri olarak Müslüman alemine dönük bu olumsuzluklar karşısında bu coğrafyada yaşayan aşiretin ileri gelenleriyle fikir alışverişinde bulunmaktayız. En son Katar’da bulunan aşiret Şeyhi Nawaf’ın yapmış olduğu açıklamalar bizleri memnun ettiği gibi ülkemiz açısından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.

Bizlerin de diğer ülkelerdeki aşiret yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ülkemize her türlü desteği vereceklerini beyan ettiler. İleriki zamanda ilçemizde diğer ülkelerde bulunan aşiretin ileri gelenlerinin katılacağı büyük bir toplantının organizasyonu içerisindeyiz. Şammar aşiretinin Türkiye’de yaşayan bireyleri olarak geçmişte ülkemize sahip çıktığımız gibi bugün ve gelecekte de ülkemizin hizmetinde ve emrindeyiz. SAYGILARIMIZLA…
ŞAMMAR AŞİRETİ REYHANLI - HATAY

  
59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi236
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret15863
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat