Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hatay Milletvekili Şanverdi MKYK’ya Girdi

Şanverdi, yaptığı açıklamada, 21 Mayıs’ta yapılan AK Parti 3’ünci olağanüstü kongresinde, ikinci kez MKYK üyeliğine getirilmesini değerlendirerek, “Bu makam, Fevzi Şanverdi’nin şahsına verilmedi. Bu makam Cumhurbaşkanımız tarafından Hatay halkına verilmiştir. Devraldığım görevin önemini biliyorum. Bu görev bakanlığa kadar gidebilir, bizler hizmet adamıyız” dedi…



Bizler Hizmet Adamıyız!

AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, ikinci kez MKYK üyeliğine seçilmesinin kendisine değil Hatay halkına verilen önemin göstergesi olduğunu söyledi. Milletvekili Şanverdi, yaptığı açıklamada, 21 Mayıs’ta yapılan AK Parti 3’ünci olağanüstü kongresinde, ikinci kez MKYK üyeliğine getirilmesini değerlendirerek, “Bu makam, Fevzi Şanverdi’nin şahsına verilmedi. Bu makam Cumhurbaşkanımız tarafından Hatay halkına verilmiştir. Devraldığım görevin önemini biliyorum. Bu görev bakanlığa kadar gidebilir, bizler hizmet adamıyız” dedi.

“YENİ DÖNEMDE VE CUMHURBAŞKANIMIZIN YOL HARİTASINDA OLMAK GURUR VERİCİ”

AK Parti’de yapılan genel kurulun ardından Kurucu Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden yuvaya döndüğünü belirten Şanverdi, şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizin başına geçmesiyle yeni bir dönem başlamıştır. Bu değişim de ve yol haritasında Cumhurbaşkanımızla birlikte olmak gurur vericidir. Hem parti çalışmalarımızda hem ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetlerde yeni bir döneme giriyoruz. Geçen 16 yıldaki tecrübemizden, bu tecrübelerin ışığında çok daha büyük işler başarmanın mücadelesini vereceğiz. Önümüzdeki aylar Türkiye’nin her alanda adeta bir sıçrama dönemi olacaktır. Bunun için hemen çalışmalara başlayacağız. Ülkenin her köşesine taş üstüne taş koyarak, yeni eserler kazandıracağız. Bütün bunları yaparken de il, ilçe, köy, mahallenin yanı sıra ırk, dil, din ayrımı gözetmeden herkesi kucaklayacağız ve reformları hayata geçireceğiz.”

“TEŞKİLATLARDA YAPILANMA, HATAY’DA DA YAPILANMA OLACAK”

Milletvekili Şanverdi, yılsonuna kadar bütün teşkilatların tümüyle elden geçirileceğini belirterek, bunların arasında Hatay’ın da olduğunu açıkladı. Teşkilatlarda yeni bir yapılanmanın adımlarını atacaklarını ifade eden Şanverdi, “Partimizin sinerjisini arttırmak adına yeniden yapılan süreci başlatılacak. Bu sürece kim katkı verecekse o arkadaşlarımızla çalışacağız. Bunun içinde il başkanları, ilçe başkanları, üyeler ve gönüldaşlarımız olacak. Bu yılsonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenilemeye gidilecek. AK Parti sürekli nefes tazeleyerek, sürekli kendisini geliştirerek yenileyen bir parti. Bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“HATAY’LILARA TEŞEKKÜR”

Şanverdi, konuşmasının son bölümünde, Hatay’lılara da teşekkür ederek, “İkinci kez MKYK görevine seçilmemden dolayı beni arayarak sevgi ve desteklerini ileten tüm halkımıza gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Ben onlar için varım. Bu kutsal davada halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için yola çıktık. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.


  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi238
Bugün Toplam525
Toplam Ziyaret16066
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat