Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



GÜLER REYHANLI'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, memleketi Reyhanlı'da temaslarda bulundu.

Güler İlçe başkanlığı önünde partililer tarafından Davul-Zurna ile coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.Daha sonra , Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla ve partililerle bir araya geldi burada kısa bir konuşma yaptı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra partililerle birlikte Reyhanlı  Kaymakamlığı , Reyhanlı Belediyesinde muhtarlarla buluşan Güler Muhtarlarla  iştişarelerde bulundu.Daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, "acil şifalar" diledi.Akabinde STK'ları,Kanaat önderleri ve nokta ziyaretlerinde bulundu.

İlçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve esnafla buluşan Güler, Reyhanlı'nın Anadolu'ya kalkan olan serhat bir şehir olduğunu belirtti.

Hatay'ı, Reyhanlı'yı güzelleştirmek için istişare içerisinde, hep beraber çalışacaklarını vurgulayan Güler, şöyle devam etti:"Bizim şahıslarla işimiz yok, kimseyle düşmanlığımız yok. Biz sevmeye geldik. Vallahi sevmeye geldik, billahi sevmeye geldik. Hatay, 1 milyon 600 bin nüfusa dayandı.

Hatay, her yönüyle örnek bir olması gerekirken, komşu illerin belediyecilik hizmetlerine imreniyoruz. Hatay'ın kimliğini ortaya çıkaracağız. Gaziantep'te, Kahramanmaraş'ta, Adıyaman'da yapılanlar neden Hatay'da yapılamıyor. Hatay'a yeteri kadar bütçe geliyor. Maalesef büyükşehirle birlikte çalışma kültürü yok. Gelen para çarçur ediliyor. Büyükşehir Belediye Meclisinde, hiçbir zaman, 'Hatay'a şunu yapmak istiyoruz", "şunu planlıyoruz", "sizin bu konudaki görüşleriniz neler?" diye sorulmadı. Kentteki trafik akışı değişiyor. Kenttekilerin haberi yok. Servisçilerin, dolmuşçuların bilgisi yok. Şoförler odası, ticaret odasının haberi yok. Biz Allah'ın izniyle AK Partiolarak istişare diyerek yol yürüyoruz."

Güler, Hataylılarla beraber hareket edecek, ilçeler arası ayrım yapmadan ilçelerin hakkını veren, kimseyi ötekileştirmeyen başkana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "İnşallah biz bunları düzelteceğiz. Hatay'ın, meselesini kendi meselesi gören, oy pazarlığıyla değil, memleket için çalışan başkana ihtiyacı var." dedi.

























  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi239
Bugün Toplam502
Toplam Ziyaret16043
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat