Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HATAY AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASINDA ELEKTRONİK OYLAMA

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, "Hatay'da 15 İlçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi." dedi.

Aday adaylarına başarılar dileyen Güler, açıklamasında:"Türkiye'de 18 yıldır iktidar olan AK Parti'ye teveccüh hamd olsun devam ediyor.

Hatay'da 15 İlçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi.

AK Parti büyük bir ailedir ve milletin partisidir. Başvurularının yoğun olması AK Parti'nin başarılı olduğunun göstermesi açısından önemli bir kriter olarak görüyoruz.

Bugün 3 bine yakın teşkilat mensubumuz İl yönetimi ile birlikte tamamı temayülde yaşadıkları İlçede kimleri belediye başkanı olarak görmek istedikleri yönünde kanaatlerini bildirdiler. Büyükşehir belediyesi için kimleri görmek istediği ile alakalı kanaatlerini bildirdiler.

" Güler, AK Parti'nin Hatay'da seçimlere hazır olduğunu dile getirerek, şunları ifade etti:"Allah'ın izniyle Mart 2019'da Hatay'da zafer kazanacağız.

İlk defa Türkiye'de elektronik ortamda temayül yapıldı.

Sonuçlar hemen genel merkezde ve Cumhurbaşkanımız tarafından görülebilecek. Bu sistem hem temayülün daha hızlı olmasını sağladı hem de ciddi bir tasarruf söz konusu. AK Parti yine ilke imza atmış oldu.

" Adalet ve Kalkınma Partisi´nde 16 Kasım´da sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının ardından geçtiğimiz Pazar günü Antakya´da yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla ve elektronik ortamda ‘Temayül Yoklaması´ yapıldı. Yoklamaya katılanlardan İlçe belediye başkanlığı için 2, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise 3 aday için tercihlerini belirtmeleri istendi.

AK Parti´de temayül yoklaması Antakya Spor Salonu´nda saat 10´da başladı. Saat 16.00´ya kadar devam eden yoklamaya katılanlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 15 İlçe için ayrı ayrı oy kullandı. Her İlçe için ayrı kabin oluşturulan salonda 15 İlçe ile HBB belediye başkan adaylığı için toplam 134 aday adayı yarıştı.

Reyhanlı’dan 13 Aday Adayı

Reyhanlı Belediye Başkanlığı için aday adayları şu isimlerden oluştu: Mehmet Hacıoğlu, Orhan Turan, Adnan Kılıç, Mehmet Yumuşak, Nagehan Yumuşak, M.Reşit Geçin, Ziya Güleroğlu, Halil Tekirdağ, Musa Yüksekgönül, Ahmet Horoz, Sait Avcı, İbrahim Canbolat, H.İbrahim Yörük

HBB Aday Adayları

 Doğrudan AK Parti genel merkeziyle bağlantılı olarak oluşturulan sistem üzerinden yoklamaya katılanlar hem İlçe hem büyükşehir belediyesi için soruları yanıtladı. Belediye ile ilgili 5 sorunun yöneltildiği üyelerden, İlçe belediyesi için 2, büyükşehir belediyesi için ise 3 isim önermesi istendi. Mevcut belediye başkanları ise yoklama listesinin dışında kaldı.

HBB aday adayları ise şunlar: Mehmet Soydan, Mehmet Öntürk, Mehmet Yeloğlu, Nuri Çelik, Nizamettin Değer.

Genel Merkez Gözetiminde Yapıldı

Temayül yoklamasına genel merkezden AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Dilek Kaya da katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, iki gün önce geldiği Antakya´da parti yöneticileriyle biraraya geldi. Yoklama öncesinde yaptığı değerlendirmede Hatay delegelerinin 15 İlçe ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı için tercihlerini elektronik ortamda yapılan temayülle ortaya koyacaklarını söyleyen Özkan, 14 seçimde alınan başarının arkasında teşkilatların ve milletin çizdiği rotanın belirleyiciliğinin bulunduğunu kaydetti.

Aday seçiminde temayül yoklamaları, anketler ve seçmenin beklentilerinin de etkisine işaret eden Özkan, meclis üyesi başvurularının da başladığını, doğrudan aday adaylığı müracaatını yapanlar, mevcut belediye başkanları ile aday adaylığı rakamının 10 bin civarında olduğunu kaydetti.







  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam324
Toplam Ziyaret15865
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat