Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’DA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANIYOR

Reyhanlı’da Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Hz. Peygamber’in doğumu olan Mevlid-i Nebi, tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de çeşitli programlarla kutlanmaya başlandı.

Mevlid-i Nebi Haftası İlçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor. Reyhanlı İlçe Müftülüğünce etkinlikler kapsamında Müftü Murat Akçay “İnsanlığı karanlıktan aydınlığa çıkarmak üzere Rabbimizin gönderdiği yüce Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinin heyecanı artık bütün dünyayı kaplamaya başladı. Biz de o heyecanı birlikte yaşamak için bu yılın Mevlid-i Nebi etkinliklerini başlatmaya karar verdik” dedi.

Akçay; Hz Peygamber’in Kur’an-ı Kerim’de bir şahit, bir müjdeci, bir uyarıcı olarak gönderildiğine işaret eden Müftü Akçay, “Hz Peygamber şahitliğini, müjdeciliğini, uyarıcılığını,davetini ve tebliğini yaptı. Vazifesini yerine getirdi ve Rabbine yürüdü. Şimdi bu vazife alimlerin üzerinde, bizim üzerimizde. Esasında bütün Müslümanlar bundan sorumlu ama öncelikli olarak ilim adamlarının, din adamlarının görevi. Bundan sonra Efendimizin bize emanet etmiş olduğu bu görevleri, bizler ve bizim gibi din hizmetinde bulunan insanlar yapacaklar. Cenab-ı Hak, en güzel şekilde yapmayı nasip eylesin" diye konuştu.

İlçemizde ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ adı altında hafta boyunca her gün bir camimizde buluşuyoruz. Amacımız gençlerimize sabah namazlarında beraberce iştirak ederek onları kazanmak namazı sevdirmek ve namazlarını cemaatle idrak etmenin hazzını yaşatmaktır. Sabah namazımızı eda ettikten sonra cemaatimize hayırseverlerimiz tarafından karşılanan çorba ikramında bulunuyoruz dedi.

Hafta boyunca sırasıyla
18 Kasım Pazar Tevhid Camii
20 Kasım Salı Mustafa Şevki Paşa (Büyük Camii)
22 Kasım Perşembe Atike Hanım Camii
24 Kasım Cumartesi Çifte Minerali Camiisinde buluşuyoruz.

Öte yandan geçtiğimiz Çarşamba günü Cemil Meriç Konferans Salonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Toplum Hizmetleri Daire Başkanı Hayrullah Ökten tarafından; Peygamberimiz ve Gençlik Temalı Konferans verildi.

Ayrıca 21 Kasım Çarşamba günü (Bugün) eski Halk Eğitimde sadece bayanlara yönelik Saat 14:00’da konferans verilecektir.



















  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam320
Toplam Ziyaret15861
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat