Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Kaymakam Çobanoğlu İlçedeki Derneklerin Temsilcileriyle Toplantı Yaptı

Kaymakam Çobanoğlu: “Faydalı İşleri Desteklemeye Hazırız”

Reyhanlı’daki dernek temsilcileri ile toplantı yapan Kaymakam Fatih Çobanoğlu, derneklerin çalışmalarında topluma faydalı işler üretmesi gerektiğini belirterek, bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Kurum amirlerinin de katıldığı Kaymakam Çobanoğlu başkanlığındaki toplantı Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlçedeki çeşitli dernek temsilcilerinin katıldığı toplantıda, dernek kurmanın kolay olduğunu ancak önemli olanın bunu sürdürebilmek ve topluma faydalı olmasını sağlayabilmek olduğunu belirten Çobanoğlu, “Günümüzde kaynak bulmak kolay. Yeter ki düzgün projeler yapılsın. Bir projeyi hayata geçirmek, yapmak ve sonlandırmak önemli. İyiliği hakim kılmaya çalışıyorsak bunu anlatmak ve teşvik etmek gerekiyor” dedi.

Topluma faydalı işleri her zaman desteklediğini sözlerine ekleyen Çobanoğlu şunları söyledi; “Toplumun huzuru ve selameti için üzerimize düşeni yapmaya, faydalı işleri desteklemeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu konuda toplumu ilgilendiren her konuyla ilgili kapımızı çalabilirsiniz. Bizde sizlerin gayretinizi, faydalı işler ürettiğinizi görmek isteriz. Prensipli ve disiplinli çalışmak anlamında bu işi iyi anlamamız gerekiyor.’’şeklinde konuştu.

  
45 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi244
Bugün Toplam512
Toplam Ziyaret16053
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat